Academic Work | Kokoaikainen Graafikko Postille

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haluaisitko päästä kehittämään omaa osaamistasi graafikkona? Oletko alan ammattilainen tai Sinulta löytyy jo kokemusta graafikkona tai AD:na?

Academic Work etsii kokoaikaista graafikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Posti Oy.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten graafikon työtehtävien parissa, kuten videoiden kuvaaminen ja animaatioiden tekeminen. Vastuullasi on visuaalinen suunnittelu ja toteutus. Siedät epävarmuutta ja muuttuvia tilanteita sekä nautit kehittymisestä ja hyvästä draivista. Posti on muodostamassa omaa sisäistä markkinointitiimiä, johon pääset mukaan kehittämään tiimiä ja sen toimintaa. Työpäiväsi alkaa yhteisellä Marketing daily -palaverilla, jonka jälkeen pääset yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa tuottamaan tekstin sijaan mm. videoita, sarjakuvia ja erilaista visualisointia.

  • Visuaalinen suunnittelu ja toteutus
  • Videoiden kuvaaminen ja animaatioiden tekeminen

Tässä tehtävässä Sinulla tulee olla valmis portfolio tekemistäsi töistä näytettävänä haastatteluun edetessä, joten hiothan portfoliosi kuntoon ennen mahdollista haastattelua.

Tehtävä sopii sinulle joka olet Hands on -asenteella varustettu kunnianhimoinen tiimipelaaja. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kannustavassa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä Posti Oy:lla. Tehtävässä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle määräaikaisuuden päätyttyä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai jo hieman kokemusta alan työtehtävistä. Sinulta löytyy osaamista erilaisten kuvien ja videoiden muokkausohjelmista, kuten PhotoShop ja Illustrator. Lisäksi Sinulla on kokemusta erilaisista videoinnin työkaluista. Tehtävässä vaaditaan visuaalisten suhteiden tajua sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, mutta pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa. Tehtävässä työskennellään aktiivisesti myös englanniksi, sillä toimeksiannot ovat suomeksi ja englanniksi. Lisäksi toimeksiantoja voi tulla myös Ruotsista tai Puolasta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemusta (0-2 vuotta)
  • Kokemusta kuvien ja videoiden muokkausohjelmista
  • Visuaalisten suhteiden tajua sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuva kirjallinen suomen ja- englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
  • Kykyä itsenäiseen toimintaan

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ja ymmärrystä Html:n käytöstä. Lisäksi katsomme eduksi jos sinulta löytyy kokemusta infografiikasta sekä harrastuneisuutta animaatioiden ja videoiden parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää