Academic Work | Myyntihenkinen sisustussuunnittelija Adi Kalusteille

Katso kaikki avoimet työpaikat

Oletko sisustussuunnittelija tai sisustusarkkitehti, jolta myös myyntityö sujuu? Etsimme myyntikokemuksella varustettua tai myyntihenkistä sisustussuunnittelijaa Adi Kalusteille. Tehtävässä pääset johtamaan omia projektejasi alusta loppuun ja suunnittelemaan työtäsi itsenäisesti. Yksin et kuitenkaan joudu töitä tekemään vaan kollegat ja heidän osaamisensa ovat tukenasi.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista sisustussuunnittelijaa Helsinkiin! Adi tarjoaa mm. sisustus- ja tilasuunnittelua yrityksille ja julkisille toimijoille.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan ADi Kaluste Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi .

Työtehtävät

Tässä tehtävässä yhdistyvät myynti, projektinhallinta ja sisustussuunnittelu. Pääset tekemään myyntiä ja kasvattamaan asiakaskuntaasi sekä tekemään sisustussuunnittelua omiin projekteihisi. Vastaat projektien läpiviennistä itsenäisesti aina suunnitteluvaiheesta toteutuksen valvontaan ja varmistat, että asiakkaasi on tyytyväinen projektin lopputulokseen. Työajastasi noin puolet kuluu myynti- ja asiakkuustyössä ja puolet suunnittelun parissa. Työhösi kuuluu myös yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden tapaamista sekä yhteydenpitoa toimittajiin.

Työtehtäviisi kuuluu: 

* Adin palveluiden myynti yrityksille ja asiakkuustyö
* sisustussuunnittelu ja omien projektien läpivienti
* yhteydenpito yhteistyökumppaneihin (esim. arkkitehtitoimistot) ja toimittajiin

Adin toimisto sijaitsee Helsingissä, ja vaikka työ on itsenäistä, on sinulla aina kollegoita ympärilläsi ja tukea saatavilla. Tulevaisuudessa sinun on mahdollista saada asiakasportfolioosi isompia asiakkaita ja projekteja.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutus (sisustussuunnittelija tai sisustusarkkitehti). Ideaalihakijallamme kokemusta myyntityöstä tai halua kehittää myyntitaitojaan. Työ on varsin itsenäistä ja olet vastuussa omien projektiesi etenemisestä. Työssäsi käytät AutoCADia ja ArchiCADia. Tarvitset myös sujuvaa englannin kielen osaamista, jotta kommunikointi toimittajien kanssa sujuu helposti. Asiakkaasi ovat yrityksiä tai julkisia toimijoita, jotka toimivat suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla, ja toivommekin että sinulla on ajokortti; omasta autosta on etua.

Etsimällämme henkilöllä on: 

* tehtävään sopiva koulutus (sisustussuunnittelija tai sisustusarkkitehti)
* kokemusta myyntitehtävistä tai halua tehdä myyntityötä
* itsenäinen työote ja kykyä vastata omista projekteista
* sujuva englannin kielen taito
* ajokortti (oma auto katsotaan eduksi)

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista yleisimmistä kuvankäsittelyohjelmista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Pohja + provisio

Julkaisupäivämäärä: 13.6.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA 

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi . Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork. fi .

Infoa asiakkaasta

Adi Kalusteet Oy( https://www.adi.fi/fi) on toimistojen ja liiketilojen sisustusratkaisujen tarjoaja. He tarjoavat kokonaisvaltaisia palveluja tila- ja sisustussuunnittelusta kalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Adilla työskentelee tällä hetkellä noin 25 alansa ammattilaista myynnin, suunnittelun ja valmistuksen tehtävissä. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä, tehdas Salossa ja myyntipisteitä on Turussa ja Tampereella.

 

HAE TYÖPAIKKAA