Adara Pakkaus Oy | Teollinen muotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Teollinen muotoilija , Adara Pakkaus Oy – Valkeakoski

Vahvistamme suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Valkeakoskelle idearikasta ja kehittymishaluista

PAKKAUSSUUNNITTELIJAA

Pakkaussuunnittelija työskentelee monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa aina pakkauksen ja myymälätelineen suunnittelusta, rakenteiden ideoinnista dokumentaation viimeistelyyn asti.

Tehtäviisi kuuluu suunnitella maailman suosituimmasta pakkausmateriaalista eli aaltopahvista myynti-, esittely- ja kuljetuspakkauksia, erikoisrakenteita ja malleja toimeksiantojen mukaan ja piirtää näistä suunnittelupiirrokset pakkaussuunnitteluun räätälöidyllä CAD-ohjelmalla. Toimit myynnin tukena kehittämässä asiakkaillemme innovatiivisia ja moderneja pakkausratkaisuja.

Ollaksesi etsimämme pakkaussuunnittelija, tulee sinulla olla tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta CAD- ja 3D-suunnitteluohjelmista sekä sujuva englannin kielen taito. Kokemus pakkaussuunnittelusta sekä kaupan alalta luetaan eduksi.

Tehtävässä tarvitset luovuutta, kolmiuloitteista hahmotuskykyä sekä kykyä itsenäiseen työhön. Esiintymisvarmuus ja hyvä kommunikaatiotaito ovat eduksi, sillä sinun pitää pystyä esittämään ja perustelemaan ratkaisusi asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juha Hyppönen, puh. 040 504 0896, tiistaina 19.9.2017 klo 13.00 – 15.00.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 24.9.2017 mennessä sähköpostilla juha.hypponen@adara.fi.

www.adara.fi