Arkkitehtuurimuseo | Yhteistyöpäällikkö, näyttelypalveluiden päällikkö, viestinnän suunnittelija, hallintokoordinaattori

Katso kaikki avoimet työpaikat

Arkkitehtuurimuseo on maailman toiseksi vanhin puhtaasti arkkitehtuuriin keskittynyt erikoismuseo. Sillä on ainutlaatuinen perintö arkkitehtuurin asiantuntemuksessa ja kokoelmissa. Arkkitehtuurimuseon toimintaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö. Arkkitehtuuri on kaikkialla: ihmiset elävät, työskentelevät, rakastavat, syövät ja kuolevat arkkitehtuurin sisällä ja ympärillä. Jokaisella on yhteys, kokemuksia ja mielipiteitä arkkitehtuurista. Näin ollen jokainen meistä voisi olla Arkkitehtuurimuseon käyttäjä. Arkkitehtuuri ja kaupungit herättävät intohimoja. Elämänlaatu, kaupunkien kehittyminen ja asuminen ovat kaikki teemoja, joihin museo voi kiinnittyä voimakkaammin. Haluamme avata Arkkitehtuurimuseon perinnön suurempien yleisöjen saavutettavaksi ja tuoda sille siten enemmän vaikuttavuutta.

Arkkitehtuurimuseo siirtyy uuteen organisaatioon 1.1.2018. Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme motivoituneita ja osaavia asiantuntijoita innostaviin ja haasteellisiin tehtäviin.
 
• Yhteistyöpäällikkö
• Näyttelypalveluiden päällikkö
• Viestinnän suunnittelija
• Hallintokoordinaattori

Tule osaksi asiantuntijaorganisaatiotamme rakentamaan tulevaisuuden museota!

Tarjoamme näköalapaikan arkkitehtuurin alalla, upeat puitteet Helsingin Design Destrictillä sekä monipuolisen työnkuvan, joka kehittyy mukanasi. Työkulttuurimme on joustava ja jatkuvasti uutta luova tekijätiimimme on avoin uusille avauksille. Samalla arvostamme kokemusta, joka lähtee palvelumallien ja sisältösuunnittelun tuntemuksesta.

 

Lisätietoja ja hakuohjeet Arkkitehtuurimuseon kotisivuilla: www.mfa.fi/avoimet-tyopaikat