Barona | Service Designer: digital experience for job applicants

Katso kaikki avoimet työpaikat

Palvelumuotoilun menetelmät ovat jämäkästi hallussa ja kokemusta löytyy digitaalisten palveluiden kehittämisestä devaajien tiimikaverina?

Etsimme palvelumuotoilijaa UX-designerimme Nooran työpariksi, tekemään rekrytoinnin asiantuntijoiden työstä sujuvampaa ja vapauttamaan heidät keskittymään työnhakijoiden kohtaamiseen.

Kuudenneksi designeriksemme haemme palvelumuotoilijaa, joilla on

  • 3-5 vuotta kokemusta softakehitystiimissä työskentelystä
  • Näyttöä digitaalisten palveluiden muotoilusta ja julkaisemisesta
  • Vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä IRL että digitaalisesti, suomeksi ja englanniksi
  • Paloa kehittyä palvelumuotoilijana myös tulevaisuuden teknologioissa

Työtovereina hankkeissa ovat Nooran lisäksi Business Owner Anita, Product Owner Teemu ja huipputoteuttajat. Omien tekijöiden lisäksi hankkeissa on mukana konsultteja Suomen parhaista IT- ja designtaloista. Jos sinulla on halua ottaa muotoilijana vastuuta tiimin työn vaikuttavuudesta ja sekä empatiakykyä että mentoripotentiaalia, tarjoamme ympäristön, jossa on tilaa kasvaa ja yhteisön tuki kasvulle.

Me Barona Technologiesin designerit jaamme kiinnostuksen todellisia ihmisiä ja heidän todellisia pulmiaan kohtaan. Designereina arvostamme laajaa osaamista palveluiden ja kokemusten muotoilusta sekä muotoiluprosessin kaikista vaiheista. Sitoudumme tukemaan ja sparraamaan toisiamme generalisteina kehittymisessä, yksilölliset vahvuudet ja tavoitteet huomioiden. Uskomme yhdessä tekemiseen ja yhdessä kasvamiseen.

Kysy mielellään lisää tehtävästä ja meistä!

Laura Snellman-Junna

Mail: Laura.Snellman-Junna@barona.fi / Whatsapp: +358503095481

Noora Piispanen

Mail: Noora.Piispanen@barona.fi / Whatsapp: +358415465691

 

HAE TYÖPAIKKAA

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää