Bitfactor | Lead Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Bitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan ammattitaito. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille organisaatioille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen.

Etsimme ammattilaista kehittämään Bitfactorin design-liiketoimintaa

Lead Designerin saappaissa pääset näyttämään asiakkaillemme käyttäjälähtöistä suuntaa digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Toimit myynnin tukena asiakastapaamisissa ja rakennat Bitfactorin asiantuntijamielikuvaa esiintymällä puhujana erilaisissa alan tapahtumissa. Edellä mainittujen lisäksi merkittävänä osana työtäsi on käytännön suunnittelutyö. Projekteissa pääset ottamaan vastuuta sekä ratkaisemaan asiakkaiden palveluihin tai liiketoimintaan liittyviä haasteita muotoilun keinoin.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Käyttäjälähtöisen design-liiketoiminnan kehittäminen yhdessä muun tiimimme kanssa
  • Myynnin tuki (käyttäjälähtöisen suunnan näyttäminen asiakkaille, tarjouksissa avustaminen)
  • Bitfactorin viestinviejänä toimiminen esiintymällä tapahtumissa
  • Projektityö (palvelumuotoilu, UX)

Mitä toivomme sinulta?

Haluat olla mukana myymässä osaamistamme asiakkaillemme, ymmärrät asiakkaan tarpeet ja pystyt sen perusteella luomaan suunnan eri toimialojen parhaiden digitaalisten palveluiden kehittämiseksi. Vakuutat asiakkaan näkemykselläsi.

Toivomme sinulta vankkaa näkemystä ja kokemusta digitaalisesta muotoilusta ja kehitystyöstä. Odotamme lisäksi vahvaa palvelumuotoilutaustaa sekä kykyä tehdä asioita niin yhdessä muun tiimin kanssa kuin itsenäisestikin. Toivomme myös, että esiintyminen on sinulle luontevaa ja mieluista.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi jo tänään! Etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla ja pyrimme tapaamaan sopivat ihmiset mahdollisimman pian. Voit hakea tehtävään lähettämällä CV:si ja portfoliosi viimeistään 18.12.2018 osoitteeseen rekry@bitfactor.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Maaret Posti (puh. 050 494 8623).

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää