DB-Manager Oy | Asiakastuen ja 3d-mallintamisen osaaja

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme tunnollista, pitkäjänteistä ja vastuuntuntoista osaajaa yritykseemme

Työnkuvasi koostuu suunnitteluohjelma 2020 Fusionin asiakastuesta ja 3d-mallintamisesta. Fusion on Suomen suosituin CAD ohjelma keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä muiden tilojen suunnittelussa. Opastat ja tuet asiakkaitamme Fusionin ja siihen liittyvien muiden sovellustemme käytössä ja ratkot asiakkaidemme ongelmatilanteita. Lisäksi ylläpidät ja luot uusia tuoteluetteloita mallintamalla esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuonekalusteita sekä kodinkoneita digitaalisiksi 3d-malleiksi. Työ edellyttää oma-aloitteista tiedonhankintaa ja jäsentämistä, teknisten yksityiskohtien selvittämistä ja sisällön tuottamista käyttäjille. Sovit ja määrittelet tehtävät tuoteluettelotyöt yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olet aikaansaava ja joustava ja työssäsi tarkka ja huolellinen. Kykenet itsenäiseen työhön ja toimit ja kommunikoit selkeästi ja luontevasti asiakasrajapinnassa. Sinulla on myös halua ja kykyä kehittää omaa työtäsi. Työskentelet tiiviisti tiimin kanssa ja pääset itse vaikuttamaan työnkulkuun ja työtapoihin. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat tehtävään sopivan koulutuksen ja vähintään kohtuullisen suomen ja englannin kielen taidon sekä riittävät IT-taidot. Sinulla on mielellään hyvä 3dsMAX ja Excel osaaminen tai kykynet hankkimaan tarvittavan osaamisen nopeasti. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Toimipaikkamme on Teknologiakeskus Hermiassa osoitteessa Hermiankatu 8 D Tampereella.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja vuodesta 1984 lähtien. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitetyt ohjelmistoratkaisut auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Meillä on rento työilmapiiri, mukavat työkaverit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Kauppalehti on listannut meidät Tampereen 10 parhaan tietojenkäsittelypalveluyrityksen joukkoon.

Meillä on jo yli 500 pitkäaikaista asiakassuhdetta Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakasyritysten kanssa, ahkeraan ja osaavaan henkilöstöön sekä luotettavaan ja palvelevaan asiakastukeen. Yhtiömme talous on vakaa. Luottoluokituksemme on ollut viimeiset 16 vuotta AAA. Dun & Bradstreet on reitannut yrityksemme alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Tällaisia yrityksiä on Suomessa vain parisen sataa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Rauno Uusitalo, puh. 0505562033. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.1.2019 mennessä osoitteeseen rauno.uusitalo@dbmanager.fi .

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Uusia etuja Ornamon jäsenkortilla

Uusi vuosi, uudet edut! Vuoden päättymisen kunniaksi päivitimme Ornamon jäsenkortilla saatavia etuja. Nyt pääset ornamolaisena esimerkiksi Amos Rex- taidemuseoon ilmaiseksi…

Lue lisää
Artikkeli

Taikatyökalu nimeltä briiffi

Sopimuksenteossa Studio Tint -suunnittelutoimiston Mari Talka ja Mari Mattila-Kämäräinen vannovat perusteellisen briiffin nimeen. Studio Tint on suunnittelutoimisto, joka on keskittynyt katu- ja…

Lue lisää
Artikkeli

Lakimies vastaa: Aineettomat oikeudet työsuhteessa

Ville Visuaalinen on saanut työtarjouksen keskisuuresta suomalaisyrityksestä muotoilijan tehtävään. Työhaastattelun jälkeen työnantaja on toimittanut Villelle työsopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. Sopimuksessa ei kuitenkaan mainita mitään…

Lue lisää