DNA | Lead designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Lead designer DNA:lle

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden digipalveluita!

DNA:n digitaalisten palveluiden-kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille.

Nyt etsimme joukkoomme Lead Designeria vastaamaan palveluiden asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka nähdään meillä ensi arvoisen tärkeänä asiana.

Pääset tutustumaan meidän tekemiseemme videon muodossa tästä

Digikehitystiimimme draivi tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua, ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Tehtävässä vastaat tiimisi kanssa www.dna.fi -ekosysteemin palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Vastaatte käyttöliittymäsuunnittelusta ja olemassa olevien palveluiden eteenpäin viemisestä sekä tuotevision rakentamisesta yhdessä Product Ownereiden kanssa. Pidätte huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset.

Päivittäisessä työssäsi varmistat tiimisi toiminnan tehokkaasti, samalla huolehtien, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet perillä ketteristä toimintatavoista sekä asiakaslähtöisen suunnittelun ja prototypoinnin työkaluista ja menetelmistä. Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä palveluiden parissa, jota käyttää moni suomalainen kuluttaja.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Kokemus palvelukonseptoinnista sekä työskentelystä tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa on erityisen tärkeää. Toimit luontevasti product ownereiden, kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa ja tunnistat nykyaikaiset design- ja kehittämistyökalut ja -menetelmät. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat ovat vahvasti mukana tuote- ja palvelukehityksessä.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on jokaisella itsellä. Ketterä työtapamme edellyttääkin itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arki on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta.

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • asenteesi ja työtapasi on osallistava
  • sinulla on kokemusta valmentavasta esihenkilötyöstä
  • osaat hyödyntää asiakasymmärrystä ja analytiikkaa työssäsi
  • pystyt näyttämään osaamisesi digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla
  • työkalu- ja menetelmäosaaminen (esim. design systems, sketch, invision, figma agile, lean, SAFe)
  • Monipuolisuutta, työtehtäviin kuuluu sekä rutiininomaista puurtamista, että isompia konsepteja

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tästä

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Rytkönen kertoo sinulle mielellään lisää 4.3 klo 9-11 puh. 044 044 2462, email tiina.rytkonen@dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 5.3.2021 mennessä.

Tässä roolissa työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä.

Hakuaika
11.02.2021 – 05.03.2021

Työsuhdetyyppi
Vakinainen työsuhde

Sijainti
Helsinki, Suomi

Hae työpaikkaa