DNA Oyj | Senior UX designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Senior UX designer DNA:lle

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden online-palveluita!

DNA:n online-kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille.

Nyt etsimme joukkoomme UX-suunnittelijaa, jolla on sama intohimo kuin meillä, ja jo vahvaa näyttöä online-palvelukokonaisuuksien hallinnasta. Asiantuntevan, mukavan ja nopealiikkeisen online-tiimimme draivi kaikkeen tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Kaiken palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n online-myyntiä, parantaa palvelun laatua ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta liiketoimintakonseptoinnista ja olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa. Toimit luontevasti product ownereiden, kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämistyökalut ja -menetelmät. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • Olemme hakemassa tähän rooliin luovaa suunnittelijaa, joilla on vahva visuaalinen silmä kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi
  • osaat hyödyntää asiakasymmärrystä ja analytiikkaa työssäsi
  • pystyt näyttämään osaamisesi digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla
  • työkalu- ja menetelmäosaaminen (sketch, invision agile, lean)

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työtapamme edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa, ja vaikka arki on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta – toivottavasti sinäkin.

Sukelletaan sitten tarkemmin sinun rooliisi:

Senior UX Designerina vastaat www.dna.fi -ekosysteemin palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Olet mukana tunnistamassa liiketoimintahyötyjä ja asiakasarvoa. Pidät huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi osaat luoda konsepteja ja digitaalisia palveluita.

Päivittäisessä työssäsi varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet hyvin perillä leaneista toimintatavoista sekä siitä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin työkalut ja menetelmät kehittyvät. Olet myös valmis jalkauttamaan työkalu- ja menetelmäosaamista organisaatioomme.

Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä palveluiden parissa, jota käyttää moni suomalainen kuluttaja.

Meillä DNA:lla on tavoitteena olla erinomainen työpaikka ja olemme kehittäneet työtapojamme ja -kulttuuriamme pitkäjänteisesti. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa ja lisäksi olemme vastaanottaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

Mutkattomuus on DNA:ssamme ja arjessamme se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Rytkönen kertoo sinulle mielellään lisää puh. 044 044 2462, email tiina.rytkonen@dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 30.4.2019 mennessä. Kerro motivaatiostasi ja osaamisestasi!

Tässä roolissa työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää