Fair Start | Muotoilija ja myyntitykki

Katso kaikki avoimet työpaikat

Fair Start hakee tiimiinsä Muotoilijaa ja Myyntitykkiä!

Fair Start -designbrändi etsii kansainväliseen tiimiinsä uusia tekijöitä. Fair Start by Life Seekers -tuotemerkki syntyi turvapaikanhakijataustaisten muotoilijoiden ja käsityöläisten kanssa Startup Refugees -verkoston myötävaikutuksella Suomessa syksyllä 2016. Fair Startin tuotevalikoima koostuu sekä turvapaikanhakijoiden suunnittelemista teollisista tuotteista että heidän käsin valmistamistaan tuotteista. Tuotteiden myynnistä syntyneet voitot palautuvat suoraan tekijöille. Tuotteet suunnitellaan yhteistyössä turvapaikanhakijoiden sekä suomalaisten, alansa rautaisten ammattilaisten kanssa. Yhdessä tulemme nostamaan vahvassa nousussa olevan brändimme seuraavalle tasolle tähdäten vuoteen 2018.

Muotoilija 

Toivomme, että ymmärrät laaja-alaisesti eri materiaaleja ja valmistustekniikoita, ja olet kansainvälisesti suuntautunut sekä aidosti kiinnostunut kehittämään muotoilijayhteistyötä yli rajojen ja kansallisuuksien. Vastuullasi on turvapaikanhakijoiden kanssa luodun Fair Start -tuotemerkin tuotevalikoiman kehittäminen ja kasvattaminen Suomessa ja kansainvälisesti. Tehtäviin kuuluu mm. tuotteiden ideointi yhdessä monialaisen tiimimme kanssa, suunnitteluprosessien hallinta sekä laadunvalvonta.

Myyntitykki

Vastuullasi on yritysyhteistyöverkostomme kehittäminen sekä tuotteidemme myynti eri kanavissa. Työtehtäviin kuuluu mm. kumppaneiden hankinta, win-win yhteistyön suunnittelu, myyntikanavien kartoittaminen ja tuotteittemme myynti. Toivomme, että olet kunnianhimoinen, idearikas ja aidosti asiakkaan tarpeista motivoituva. Työssä pääset edistämään yritysten yhteiskuntavastuullisuutta, konseptoimaan yritysyhteistyömalleja sekä kehittämään design-tuotteiden myyntiosaamista.

Kummassakin tehtävässä olennaista on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Tehtävät ovat projektiluonteisia ja osa-aikaisia, ja sopivat esim. freelancerille. Tehtävään voidaan mahdollisesti palkata myös yksi kokoaikainen molemmat roolit hallitseva tekijä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: paula@fairstartproducts.com 29.10.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa projektipäällikkö Paula Holst 044-2363354

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten otathan yhteyttä pian!