Familon | Tuoteryhmäpäällikkö

Katso kaikki avoimet työpaikat

FAMILON HAKEE TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Hyvän unen edelläkävijä Familon on ollut jo vuodesta 1966 osana suomalaisten hyvinvointia. Familonin laatutuotteisiin lukeutuu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peittoja, patjoja ja sänkyjä, sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

Rakennamme Familonin hyvän olon brändiä myyntikanavissamme, verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa. Haluamme tarjota kiinnostavaa ja monipuolista sisältöä, sekä kattavan tuotevalikoiman kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Etsimme tuoteryhmäpäällikköä vastaamaan Familonin tyyny-, peite- ja tekstiilituoteryhmien tuotekehityksestä ja konsepteista. Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Familon-brändin mukaisesta tuotetarjoamasta. Vastaat itsenäisesti tuoteryhmien kehittämisestä ja kannattavuudesta, sekä tuotanto- ja hankintaprosesseista ja laadusta. Hallitset mallistokokonaisuuksien rakentamisen sekä ymmärrät vähittäiskaupan ja B2B -toimintamallit.

Tunnet perusteellisesti tuotekehityksen keskeiset prosessit ja valikoimasuunnittelun eri osa-alueet, sinulla on hyvä materiaalituntemus tekstiileistä sekä työkokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä.

Ymmärrät myynnin vaatimukset ja olet kaupallisesti ajatteleva, analyyttinen sekä asiakaslähtöinen. Seuraat aktiivisesti trendejä ja uusia innovaatioita alalla. Sinulla on visuaalista näkemystä ja osaat tuotteistaa ne. Haluat kehittää Familon-brändiä ja -liiketoimintaa. Olet toimeen tarttuva ja valmis matkustamaan.

 

Entuudestaan hallitset…

–         tuotekehityksen ja hankinnan keskeiset prosessit

–         työkokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä

–         materiaalituntemusta (tekstiili)

–         vähittäiskaupan ja B2B -toimintamallit

–         kaupallisen ajattelun ja asiakaslähtöisyyden

–         kannattavuuden mittarit ja tuoteryhmähallinnan

–         monipuolinen it-osaaminen (MS Office), ERP-järjestelmän käyttöön saat opastuksen

–         sujuva suomen- ja englannin kielen taito, myös kirjoitettuna. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

 

Työtehtävä on määräaikainen, jatkuen kesään 2019 saakka Helsingin Lauttasaaren päätoimipisteellämme.

Haluatko olla osa Familonia? Kerro meille miksi, lähettämällä hakemuksesi 21.1.2018 mennessä. Hakemuksen liitteeksi CV:si ja palkkatoiveesi, halutessasi voit lisäksi laittaa lyhyen videoesittelyn itsestäsi (lisää linkki hakemukseen).

Lisätietoja tehtävästä voit udella 5.1, 11.1, 16.1 aikavälillä klo 9–17. Kysymyksiisi vastaa Sofia Björk, Brändijohtaja p. 010 5045 419 / sofia.bjork@familon.fi.

 

TULE KANSSAMME RAKENTAMAAN FAMILONIN HYVÄN OLON KOTIA!

Familon on ollut yli 50 vuotta mukana suomalaisten hetkissä, aina unten mailta päiviemme seikkailuihin. Familon-tuotteiden turvallisuus, laatu ja mukavuus ovat vuosikymmenten kehitystyön tulos, jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin ja voisimme paremmin. Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, siksi hyvään uneen kannattaa panostaa. Familon on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla – 100% Pro Well-being.

WEBSITE : www.familon.fi

FACEBOOK: @familonfi

INSTAGRAM: @familon_fi

#familon #familonhome

Hakuaika alkaa: 02.01.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 21.01.2018 23:59

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Iiris Adenius palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkkatasosta, ansaintalogiikasta…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää