Finavia | Digital Service Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa .Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling – sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Finavian Digitalization PMO -yksikkö vastaa yrityksemme asiakaskokemuksen ja toiminnan kehittämisestä digitaalisten työvälineiden ja teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen. Olemme keskittäneet Finavian digikehityksen koordinoinnin yhteen paikkaan, koska haluamme kehittää liiketoimintaamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yli perinteisten toiminto-, yksikkö- ja jopa yritysrajojen.

Haemme nyt joukkomme vahvistukseksi energistä ja kehittämishenkistä Digital Service Designeria tärkeimpänä tehtäväkenttänään matkustajakokemuksen kehittäminen.

Digital Service Designerin vastuulle kuuluu lentomatkustajien kokemuksen ongelma- ja kehityskohteiden ymmärtäminen ja kartoittaminen yhdessä merkittävimpien sidosryhmiemme kanssa sekä kehityskohteisiin liittyvien digitaalisten ratkaisumahdollisuuksien ja -suuntien tunnistaminen yli organisaatiorajojen. Vastuulle kuuluu myös tunnistettujen ratkaisujen suunnittelu ideasta pilotoitavaksi kokonaisuudeksi sekä itse pilotointiprojektien ohjaaminen ja pilotoinnin tulosten laadun varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää digitaalisen B2C-asiakaskokemuksen syntymekanismien ja trendien sekä palvelumuotoilun ja kokeilevan kehityskulttuurin menetelmien tuntemusta. Lentoaseman ja lentoliikenteen tuntemuksesta ei ole haittaa, mutta eipä se aivan pakollistakaan ole. Energistä ja vastuuta pelkäämätöntä otetta sen sijaan tarvitaan.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä mieluiten muutaman vuoden työkokemuksen kautta hankittu osaaminen edellä luetelluilta alueilta. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja kyvykäs motivoimaan eri sidosryhmiä tavoittelemaan yhteisiä päämääriä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset erinomaisesti suomen ja englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Kiinnostuitko? 

Kysy lisätietoja: Development Manager Carita Närvänen, p.0400142620, carita.narvanen@finavia.fi, tavoitettavissa puhelimitse parhaiten 22.–23.3.2018 klo 9–15 välillä.

Hakeminen
Hae tehtävään 25.3.2018 mennessä täyttämällä oheinen hakuilmoituslomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.

 

HAE TYÖPAIKKAA

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää