Fortaco | Teollinen muotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Etsimme Fortacolle Cabin Technology-yksikköön, Kurikkaan, teollista muotoilijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Fortaco on Euroopan johtava, raskaan teollisuuden laitevalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä laitekokoonpanot materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco on brändeistä riippumaton, strateginen kumppani, jonka toimintaa ohjaavat turvallisuus, korkeat laatuvaatimukset sekä toimitusvarmuus, mitkä takaavat menestyksen Fortacon asiakkaiden lopputuotemarkkinoilla. Asiantunteva teknologiaosastomme tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita, kuten muotoilun, suunnittelun ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa – Puola, Slovakia, Suomi, Unkari, Viro. Fortacolla työskentelee 2300 ammattilaista.

Mitä etsimme:

Etsimme henkilöä vastaamaan ohjaamotuotekehitysprojektien muotoilusta ja erilaisista teknisistä ratkaisuista kansainvälisesti merkittäville Fortacon asiakkaille. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään tuotekehityksen parissa osana työkoneohjaamoiden tuotekehitysryhmää. Tärkeitä työtehtäviä ovat myös mm. tehokkaiden valmistustapojen kehittäminen ja yhteistyö projektiryhmän sekä eri sidosryhmien kanssa. Tekninen muotoilija raportoi toiminnastaan suunnittelupäällikölle.

Mitä odotamme hakijalta:

Työtehtävistä suoriutuminen menestyksellisesti edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisesta muotoilusta, 3D CAD pintamallinnuksesta sekä teknisistä suunnitteluprojekteista. Asiakkaina on kansainvälisiä työkonevalmistajia, joten suomen kielen lisäksi edellytetään sujuvaa kirjallista sekä suullista englannin kielen taitoa. Odotamme hakijoiden olevan innovatiivisia, hyvät vuorovaikutustaidot omaavia henkilöitä, joilla on aito kiinnostus laadukkaiden tuotteiden suunnittelemiseen. Odotamme hakijoiden omaavan teknisen, joko alemman tai ylemmän, korkeakoulututkinnon. Edellisten lisäksi eduksi lasketaan esim. tuntemus ohutlevytekniikasta tai muoto-osien valmistustekniikoista sekä kokemus SolidWorks-ohjelmistosta tai PLM-järjestelmistä.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä asiakasyrityksessämme sekä kansainvälisessä työympäristössä. Fortacon työympäristö tarjoaa nykyaikaisten tuotantoympäristön ja huipputeknologian myötä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Tarjoamme kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen. Fortaco tarjoaa myös erilaisia harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia sekä muita henkilöstöetuja. Fortaco on savuton työpaikka

Palkka: Sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 21.2.2021

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail