Graafinen suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Gymstick International Oy / treenikauppa.fi hakee nyt kaupallista graafikkoa ja sisällöntuottajaa osaksi tuotetiimiä

Etsimme motivoitunutta graafista moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen toimimaan verkkokauppapäällikön ja tuotepäällikön oikeana kätenä. Työkuvaasi kuuluu graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto sekä tuotekuvien ottaminen omassa studiossamme. Olet tärkeässä roolissa suunnittelemassa ja toteuttamassa kansainvälisen brändin tuotteita ja markkinointimateriaaleja. Lisäksi olet osana kansainvälistyvän verkkokaupan tuote- ja markkinointitiimiä.

Työtehtävä vaatii innovatiivista ja kaupallista ajattelutapaa sekä halua kehittää visuaalista asiakaskokemusta digitaalisissa markkinointikanavissamme. Työtehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reilusti rempseää asennetta ja hyvää henkeä. Ymmärrystä tai halua oppia verkkokaupan visuaalisuuden merkitys osana asiakkaidemme ostopolkua ja olla mukana tekemässä vaikuttavia tuote- ja mediasisältöjä myyntikanaviimme.

Oletko esimerkiksi Graafinen suunnittelija, jolla osaamista verkkokauppaliiketoiminnasta ja/tai tietoa kuntolaitteista ja -välineistä. Voit saada muihin hakijoihin pientä etumatkaa, jos sinulla on kaupallista koulutustaustaa, olet liikunnallinen, tunnet kuntolaitteiden teknisiä ominaisuuksia tai sinulla on näyttöä verkkokaupan graafisesta suunnittelusta. Et myöskään pelkää Excelin käyttöä ja sinulla on piileviä valokuvaajan lahjoja tai olet aidosti kiinnostunut oppimaan ne!

Me Gymstickillä mahdollistamme innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa arvostamme rentoa asennetta sekä itsenäistä tekemistä. Meillä pääset näköalapaikalle kansainvälisen Brändin sekä kansainvälistyvän verkkokaupan operatiiviseen toimintaan sekä niiden kehitykseen. Haluamme siksi löytää lisää reippaita, innovatiivisia sekä intohimoisia ammattilaisia osaksi tiimiämme!

Työnkuvaan kuuluu:
Olla mukana verkkokauppamme ylläpidossa, tuotehallinnassa ja kehittämisessä
Tehdä graafista sisältöä sekä tekstinsuunnittelua myyntikanaviimme
Avustaa tuotepäällikköä ja myyntitiimiä tuotehallinnassa
Suunnitella tuotepakkauksia, tuotemanuaaleja sekä markkinointimateriaaleja
Suunnitella ja toteuttaa tuotekuvia.

Valittavalta henkilöltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:
Graafisen suunnittelun osaamista (Photoshop, Indesign, Illustrator)
Innovatiivista ja kaupallista ajattelutapaa
Osaamista tuottaa myyvää tuotetekstiä
Excelin perustoimintojen hallinta
Englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito
Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
Kokemus Studio kuvaamisesta tai valokuvaamisesta katsotaan eduksi.

Yrityksemme tarjoaa sinulle:
Vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
Kilpailukykyinen palkkataso työtehtävän ja osaamisesi mukaan
Reilu ja työntekijöitä arvostava sekä osaamistasi kehittävä yrityskulttuuri
Työterveyshuolto

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa Suomalaisessa kuntoiluun keskittyvässä yrityksessä. Meillä hyvä asenne ja intohimo työntekoon varmasti huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun!

Työpisteesi sijaitsee Vantaan sivutoimistossa tai Lahden pääkonttorillamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Hakemukset palkkatoiveineen 12.6.2020 mennessä osoitteeseen risto.kasurinen@gymstick.com otsikolla ”Rekry/Sisällöntuottaja”. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä: Risto Kasurinen, Kehitysjohtaja, risto.kasurinen@gymstick.com