Helsingin kaupunki | Kehittämissuunnittelija/palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Etsimme Stadin Soten Hankintapalveluihin toimeen tarttuvaa tiimikaveria Ratkaisupalvelut yksikköön, joka tukee sosiaali- ja terveystoimialaa vaikuttavien palveluiden järjestämisessä.

Tiimi koostuu hankinta-, liiketoiminta ja muotoiluosaajista. Käytännössä analysoimme omaa toimintaamme sekä markkinoita ihmiskeskeisyyttä unohtamatta. Etsimme parhaita palveluiden järjestämisen käytänteitä ja uusia ratkaisuja niin kaupungille kuin kuntalaisille. Teemme yhteistyötä muun hallinnon ja toimialan palvelukokonaisuuksien kanssa.

Keskeiset työtehtäväsi:

  • suunnitella ja toteuttaa yhteiskehitysprojekteja toimialan palveluista
  • asiakaskokemustutkimukset (esim. haastattelut, kyselyt, luotaintutkimukset)
  • tulosten raportointi ja raportoinnin kehittäminen yhdessä tiimin kanss
  • toimialan hankintojen vaikuttavuuden ja tuottajaohjauksen kehitys muotoilun keinoin
  • päättyneiden projektien seuranta ja niistä oppiminen.

Tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimpaan sote organisaatioon, vaihtelevat ja mielenkiintoiset projektit sekä innostuneen tiimin tuen. Jos kiinnostuit odotamme innolla hakemustasi. Liitä mukaan mahdollinen portfoliosi.

Haastattelut järjestetään viikoilla 5 ja 6.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti alaa opiskelevalla loppuvaiheen opiskelijalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme: käytännön kokemusta asiakastutkimuksesta ja fasilitoinnista sekä kokemusta muotoiluprosessin käyttämisestä ja projektikoordinaatiosta.

Luemme eduksi: muotoilukokemuksen suurorganisaatioympäristössä ja kiinnostuksen julkisen sektorin kehitystehtäviin sekä kokemuksen business designista, legal designista ja/tai kykyvyn datan visualisointiin.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ostopalavelupäällikkö ja palvelumuotoilija Henriika Lindroos 15.1 klo 10–11 ja 23.1 klo 10–11 040 186 1874, henriika.lindroos@hel.fi

 

HAE TYÖPAIKKAA

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Tapahtuma

Ornamon Teosmyynti 2020

Ornamon Teosmyynti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä taideostoksia omaan kotiin, yritykseen tai julkisiin tiloihin. Näyttelykokonaisuus elää koko Teosmyynnin ajan, sillä taiteilijat tuovat uusia…

Lue lisää