Helsinki Design Week | Viestintäharjoittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Ketä haemme?

Helsinki Design Week etsii muotoilusta kiinnostunutta viestintäharjoittelijaa. Tehtäviisi kuuluu avustaminen festivaalimarkkinoinnin ja -viestinnän tehtävissä. Pääset myös mukaan Helsinki Design Weeklyn, viikottaisen uutiskirjeen ja radio-ohjelman sekä nettimedian, toimittamiseen.

Olet sopiva hakija, jos olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja sinulla on ymmärrystä designista sekä tapahtumaviestinnästä. Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja olet taitava käyttämään sosiaalista mediaa.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja se on määräaikainen. Harjoittelun ajankohta on huhti-syyskuu ja se voi olla osa-aikainen tai kokopäiväinen, sopimuksen mukaan.

Mikä on Helsinki Design Week?

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka vuosittaiset yli 250 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittavat noin 170 000 kävijää.

Helsinki Design Weekillä on oma muotoilumedia, Helsinki Design Weekly, joka on laajentanut toiminnan ympärivuotiseksi. Helsinki Design Weekin ja Weeklyn takana on Luovi Productions, jonka muita tuotantoja ovat mm. valaistussuunnittelun ammattilaistapahtuma Valo/on sekä myös taidetta esittelevä Fiskars Village Art & Design Biennale.

Miten hakea?

Lähetä hakemus, CV sekä 1–2 juttunäytettä tai onnistunutta some-sisältöä 1. maaliskuuta 2019 mennessä osoitteeseen ida.kukkapuro@helsinkidesignweek.com. Laita viestin otsikoksi viestintäharjoittelija / Oma Nimesi.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Ida Kukkapuro, 050-5303854 / ida.kukkapuro@helsinkidesignweek.com.

Lisätiedot

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää
Tutkimus

Harjoittelubarometri 2018

Korkeakouluharjoittelu on muotoilun opiskelijoille tärkeä väylä työelämään. Opiskelijat kaipaavat kuitenkin korkeakouluilta enemmän tukea harjoittelupaikan haussa, selviää Ornamon harjoittelubarometristä. Yli 90…

Lue lisää
Artikkeli

Uusia etuja Ornamon jäsenkortilla

Uusi vuosi, uudet edut! Vuoden päättymisen kunniaksi päivitimme Ornamon jäsenkortilla saatavia etuja. Nyt pääset ornamolaisena esimerkiksi Amos Rex- taidemuseoon ilmaiseksi…

Lue lisää