JKMM Arkkitehdit / Sisustusarkkitehti

Katso kaikki avoimet työpaikat

JKMM Arkkitehdit ETSII SISUSTUSARKKITEHTIA

Sisustusarkkitehtitiimimme kasvaa taas, ja etsimme itsellemme uutta työkaveria, jolla on laajoihin projekteihin tarvittavaa näkemystä ja kokemusta.

Olisitko sinä tiimistämme puuttuva palanen? Sinulla ei tarvitse olla pitkää uraa takanasi, mutta odotamme selkeää ymmärrystä projektityöstä ja uskallusta tarttua suoraan toimeen. Arvostamme vahvaa näkemystä, ja toivomme, että ArchiCAD on tuttu jo ennestään. Ennen kaikkea toivomme, että saisimme sinusta ihanan työkaverin.

Sisustusarkkitehtitiimimme on olennainen osa toimistomme projekteja. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa projekteissa, alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme hyvät edut sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi saat työkavereiksesi ihmisiä, jotka rakastavat sitä mitä tekevät. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi, portfoliosi ja CV:si 1.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@jkmm.fi. Merkitse hakemusviestisi aihekenttään ”Sisustusarkkitehti”.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostilla rekry@jkmm.fi.

JKMM Arkkitehdit
JKMM Arkkitehdit Oy on yksi Suomen menestyneimmistä arkkitehtitoimistoista. Toimistomme on perustettu vuonna 1998, ja vuosien varrella neljän arkkitehdin studiosta on kasvanut arvostettu kansainvälinen toimisto, joka työllistää yli 70 ammattilaista. Toimistossa on sisustusarkkitehtiosasto, johon kuuluu 11 suunnittelijaa. Sisustusarkkitehdit ovat tärkeä osa projektiemme suunnittelukokonaisuutta heti alusta asti. Toimiston omien arkkitehtuuriprojektien lisäksi teemme myös itsenäisiä sisustusprojekteja yhteistyössä muiden arkkitehtien kanssa.

Suhtaudumme arkkitehtuuriin kunnianhimoisesti, ja tavoittelemme aina parasta mahdollista konseptia. Räätälöimme jokaiseen projektiin sopivat yksilölliset ratkaisut. Uskomme laadukkaaseen arkkitehtuuriin, joka paranee vanhetessaan.