Johtava asiantuntija, Design Systems

Katso kaikki avoimet työpaikat

Helsingin visiona on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Tavoitteemme on luoda parhaat urbaanin elämän edellytykset asukkaillemme ja vierailijoille. Kaupungilla on yli 500 lakisääteistä tehtävää ja digitalisaatio mahdollistaa entistä paremmat ja skaalautuvat palvelut kaupunkilaisille.

Haemme nyt johtavaa asiantuntijaa vakituiseen palvelussuhteeseen vastaamaan Helsinki Design Systemin kehittämisestä ja hyödyntämisestä osana maailman toimivimman kaupungin digitaalisen käyttäjäkokemuksen rakentamista.

Helsinki Design Systemin (HDS) tavoitteena on parantaa ja yhdenmukaistaa kaupungin digitaalisten palveluiden käyttäjäkokemusta sekä helpottaa digitaalisia palveluitamme kehittävien ammattilaisten työtä. Tehtävänäsi on johtaa HDS-kehitystiimiä ja tukea kaupungin digipalveluiden kehittäjiä Helsinki Design Systemin käytössä sekä uuden sisällön tuotannossa osaksi sitä. Työskentelet osana kaupungin digitalisaatiota toteuttavaa, kasvavaa ja monialaista tiimiä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjälähtöiseen kehittämiseen ja käyttöliittymäsuunnitteluun liittyvä konsultointityö sekä asiakaslähtöisen kehittämisen kulttuurin edistäminen kaupungilla.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta digitaalisten palveluiden käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, modernista web- ja mobiilikehittämisestä sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Aikaisempi kokemus tuotekehityksestä, tuotteenhallinnasta sekä brändinrakentamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja kunnianhimoisesta digitalisaatio-ohjelmastamme löydät osoitteesta https://digi.hel.fi/ Helsinki Design Systemin tämän hetkiseen kehitysversioon voit tutustua osoitteessa https://hds.hel.fi

Tule rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia ja tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Hae tästä