Johtava palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Kaupunginkanslia
Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Vakinainen työsuhde

Kaupunginkanslia, Strategiaosasto

Työavain KANSLIA-08-5-20

Julkaistu 2 päivää sitten

Haku päättyy 28.02.2020 klo 15:00

Palkka 4500 e/kk

Palvelussuhde 1.3.2020

Työpaikan osoite Pohjoisesplanadi 11-13
00170

Tehtävän kuvaus
Helsingin visiona on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Tavoitteemme on luoda parhaat urbaanin elämän edellytykset asukkaillemme ja vierailijoille. Kaupungilla on yli 500 lakisääteistä tehtävää ja digitalisaatio mahdollistaa entistä paremmat ja skaalautuvat palvelut kaupunkilaisille.
Haemme nyt johtavaa asiantuntija (lead service designer / johtava palvelumuotoilija) vakituiseen palvelussuhteeseen.

Digitaalinen asiakaskokemus -teeman johtavan asiantuntijan tehtävänä on teeman johtaminen ja siihen liittyvien menetelmien ja tukipalvelujen tuottaminen kaupunkitasolla yhteistyössä toimialojen ja kanslian kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu Helsinki Lab -konseptin ja toiminnan aktiivinen tuotteistaminen tukemaan digitaalisten palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä
Tehtävä on verkostomainen toiminnan kehittäminen ja vetäminen ml. kaupungin kehittäjäryhmät ja vertaisryhmät. Tehtävä on osa digitaalisuusohjelman muutostoimistoa.

Helsingin tavoite on, että kaupunki osaa tulevaisuudessa ennakoida asukkaiden tarpeita ja tarjota palveluja henkilökohtaisemmin juuri oikeaan aikaan ilman, että kaupunkilaisten täytyy etsiä niitä itse. Proaktiivinen ja henkilökohtaisempi tapa palvella kaupunkilaista edellyttää entistä tehokkaampaa datan ja tekoälyn hyödyntämistä – ihmisen ehdoilla. Helsinki valjastaa suuret datavarantonsa yhä parempaan päätöksentekoon ja kaupungin uudistamiseen maailman toimivimmaksi. Lisätietoja kunnianhimoisesta digitalisaatio-ohjelmastamme löydät osoitteesta https://digi.hel.fi/.

Tule rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia ja tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta vastaavista tehtävistä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Hankepäällikö Ville Meloni, 0400260000 (soittoajat: TI 11.2. klo 16-17, TO 13.2. klo 16-17, TI 25.2. klo 16-17, KE 26.2. klo 16-17)

Lisätietoa
https://digi.hel.fi/

Hae paikkaa