K. A. Weiste Oy | Tuotesuunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haluaisitko työskennellä perinteikkäässä yrityksessä, jonka toiminta-ajatuksena on aina ollut joulutraditioon kuuluvien tuotteiden ja mieltymysten tuottaminen?

TUOTESUUNNITTELIJA

Tule uudeksi vakituiseksi tekijäksi tuotesuunnittelu- ja markkinointitiimiimme.
Tehtäviisi kuuluvat vuosittain uudistuvan joulu- ja sisustusmallistojen ideointi, luonnostelu ja mallikappaleiden valmistus. Lisäksi muokkaat toimittajien tarjoamia valmiita tuotteita markkinoille paremmin sopiviksi. Tuotteiden kuvaaminen ja kuvien käsittely liittyvät läheisesti työtehtäviisi.

Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta ja erinomaiset ohjelmien käyttötaidot, Adobe Photoshop ja InDesign. Hyvä englannin kielen taito on tarpeen ja edesauttaa tehtävien hoitoa.

Voisitko aloittaa jo marraskuun alussa? Viikkotyöaikasi on halutessasi sovittavissa normaalia lyhemmäksi.

Käy sivuillamme www.weiste.com tutustumassa yritykseemme. Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 17.10.2018 mennessä osoitteella: info(at)sicon.fi, otsikoksi haettava tehtävä.

Johanna Weiste antaa tarvittaessa lisätietoa:
p. 09-351 80134 pe 5.10. klo 14-16 ja ke 10.10. klo 16-18
K.A. Weiste Oy
Kalle Weisteenkatu 4
00720 Helsinki

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Ehdota Ornamo-palkintoehdokasta 2019

Kuka ansaitsee arvostetun paikan Ornamo-palkintoehdokkaiden joukossa vuonna 2019? Vastaa, vaikuta ja voita lahjakortti Finnish Design Shopiin! Ornamo-palkintoehdokkuuden kriteereitä ovat ajankohtaisuus,…

Lue lisää
Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää