KEHA-keskus | Palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

TYÖPAIKAN ESITTELY 
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten (ELY-keskukset) ja työ- ja elinkeinotoimistojen (TE-toimistot) kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus) on valtakunnallinen, maantieteellisesti hajautetulla toimintamallilla ja verkostomaisesti toimiva ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto.

TYÖTEHTÄVÄT 
KEHA-keskuksen Toiminnan kehittämisyksikössä sujuvoitetaan ja yhdenmukaistetaan TE-palvelujen ja ELY-keskusten henkilö- sekä työnantaja- ja yritysasiakkaiden palveluja sekä organisaatioiden toimivuutta. Yksikön tavoitteina on digitalisaation ja tiedolla johtamisen edistäminen, kykyjen ja valmiuksien kehittäminen sekä toimintakulttuurin muutos. Kaiken kehittämistoiminnan ytimessä on asiakas ja asiakaskokemuksen kehittäminen.

Haemme kahta palvelumuotoilijaa kasvavaan muotoilutiimiimme tekemään kanssamme muutosta todeksi asiakaskeskeisyyden keinoin. Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen on keskeistä tekemistämme, mutta teemme laajasti työtä asiakaskokemuksen kehittämisen, organisaatioiden osaamisen ja asiakasymmärryksen parissa.

Palvelumuotoilijana pääset mielenkiintoiseen, yhteiskunnallisesti merkittävään aitiopaikkaan uudistamaan työnvälitystä digitalisaation keinoin, vaikuttaen satojentuhansien kansalaisten ja yritysten asiakaskokemukseen. Olennaisena osana työtämme kehitämme myös omien osaajiemme ja asiakasorganisaatioidemme muotoiluajattelua ja -osaamista. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat oma virastomme, ELY-keskukset ja TE-toimistot, minkä lisäksi osallistamme vahvasti mukaan valmistautuvia maakuntia, ohjaavaa ministeriötä ja muita nykyisiä sekä tulevia toimijoita, sekä tietenkin loppuasiakkaita. Olemme mukana käytännön tasolla tekemässä, kehittämässä, sparraamassa, konsultoimassa, valmentamassa ja luomassa toimintamalleja kehittämistyöhön. Tavoitteena on, että tiivis tiimimme on enemmän kuin osiemme summa, synergistä energiaa sekä omaan että muiden toimintaan luoden.

Taustasi ja koulutuksesi voi olla muotoilu- tai liiketoimintanäkökulmainen, keskeisintä kuitenkin vahva muotoiluajattelu ja asiakasymmärryksellinen empatia. Meillä asiakas tulee ensin, mutta yhtä lailla tärkeitä näkökulmia ovat työntekijäkokemus ja liiketoiminnallinen viitekehys.

VAATIMUKSET 
Odotamme, toivomme ja arvostamme kokemusta ja vahvuuksia seuraavilta alueilta:

digitaalisten palveluiden kehittäminen
yhteiskehittäminen ja osallistaminen
asiakasyhteisön hyödyntäminen kehittämiskumppanina
palvelumuotoilu ja sen eri menetelmät
asiakasymmärryksen ja sen hyödyntämismenetelmien kehittäminen
konseptien, polkujen ym. visualisointi
ketterä kehittäminen, sprinttaaminen, palvelujammailu
interaktiosuunnittelu
käyttäjätutkimus- ja testaaminen
asiakaskokemuksen mittaaminen
valmentaminen ja kouluttaminen
fasilitointi

Työkokemustaustasi voi olla jotain edellä mainituista, todennäköisimmin niiden yhdistelmä. Sinulle on jo kertynyt vahvoja näyttöjä palvelumuotoilutekemisestä. Erityisesti arvostamme kokemustasi digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja yhteiskehittämisestä. Ihannetapauksessa täydennämme erilaisilla osaamisillamme toistemme osaamista ja muodostamme yhdessä muutosta mahdollistavan kiinteän, ympärisäteilevän toiminnon.
Työyhteisömme tarjoaa mielenkiintoisten työmahdollisuuksien ohella joustavuutta työajoissa ja etätyömahdollisuuksissa tavanomaisten etujen lisäksi.

suomi, ruotsi, englanti

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E10b. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3462,97 euroa/kk sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 – 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon siirtymäkauden säännökset.
KEHA-keskuksen henkilöstöedut

1) äitiysloman sijaisuus 2) maakuntauudistus tai sopimuksen mukaan
Koeaika 4 kk
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Tehtävän päättymiseen liittyvä tieto:
1) äitiysloman päättyessä, 4/2019, mahdollista on, että virkasuhde jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka
2) vuoden 2019 loppuun saakka.

Virkapaikka voi sijaita missä tahansa ELY-keskuksen tai TE-toimiston toimipisteessä.

 

HAE PAIKKAA

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää