Kesätyöhaku: tuotekehitys, tekniset ja kaupalliset tehtävät

Katso kaikki avoimet työpaikat

Planmeca Group toimii terveydenhoitoalalla, ja sen tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-tuotteita, 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita, ohjelmistoratkaisuja sekä mammografian ja ortopedisen kuvantamisen ratkaisuja. Lisäksi yhtiöryhmä toimittaa hammasalan ammattilaisille kaikki heidän tarvitsemansa palvelut ja tarvikkeet. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2018 oli 746 miljoonaa euroa, ja se työllistää 2 750 henkilöä maailmanlaajuisesti. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kuvaus
Tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta Planmeca Groupiin!

KESÄTYÖHAKU: TUOTEKEHITYS, TEKNISET JA KAUPALLISET TEHTÄVÄT

Haemme terveysteknologiasta innostuneita korkeakouluopiskelijoita kesätöihin muun muassa tuotekehitykseen, tuotannon tukeen, ohjelmistosuunnitteluun ja erilaisiin toimistotehtäviin Helsingin Herttoniemeen. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet, tuotteita tukevat ohjelmistoratkaisut sekä kuvantamislaitteet mammografiaan ja ortopediseen kuvantamiseen. Käy tutustumassa meihin ja tuotteisiimme kotisivuillamme: http://www.planmeca.com/fi/.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

  • ohjelmistosuunnittelu
  • mekaniikka- ja elektroniikkasuunnittelu
  • muotoilu
  • tuotannon tuki, suunnittelu ja kehitys
  • logistiikka ja huolinta
  • IT-tukipalvelut
  • markkinointi ja viestintä
  • HR ja talous
  • myynnin tuki
  • erilaiset avustavat toimistotyöt

TOIVOMME 

Odotamme sinulta opintoja soveltuvalta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Hallitset vähintään MS Office -ohjelmien käytön. Suomen kielen lisäksi pystyt työskentelemään englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin.

MIKSI MEILLE?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen mukavassa työyhteisössä. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, joten voit olla varma, että kanssamme rakennat sekä hyvinvoinnin että suomalaisen terveysteknologian ja lääketieteen tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Moni opiskelija on jatkanut meillä lopputyön ja myöhemmin vakituisen työsuhteen merkeissä, joten Planmeca Group saattaa tarjota sinulle haasteita pidemmälläkin aikavälillä.

HAE NYT!

Lähetä hakemuksesi ja CV Hae työpaikkaa -painikkeen kautta viimeistään 29.2.2020 mennessä.

Samalla hakemuksella haetaan kaikkien Planmeca Groupin yritysten kesätyötehtäviin. Hakemuksessa on tärkeää mainita, mistä työtehtävistä olet kiinnostunut, millaisista sinulla jo on työkokemusta ja mille ajalle haet kesätöitä. Päätökset valinnoista tehdään viimeistään huhti-toukokuun aikana. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastata yksittäisiin tiedusteluihin.