KVA Arkkitehdit Oy / Asiantuntija/projektipäällikkö

Katso kaikki avoimet työpaikat

Valmis uusiin haasteisiin? Haemme osaajaa työympäristön kehityshankkeisiin, vahvistamaan ja kehittämään edelleen MyWorkPlace-palveluamme.

Meillä KVA:ssa pääset tekemään monipuolisia ja haastavia projekteja. Saat mukavia työtovereita ja hyvät työskentelyolosuhteet kehittyvässä ja viihtyisässä työympäristössä Helsingin Ruoholahdessa. Osana tiimiämme pääset aidosti kehittämään tulevaisuuden toimintaamme ja pääset näyttämään osaamisesi sekä kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edistämme työssä jaksamistasi mm. virkistystoiminnalla.

Koulutustaustasi on arkkitehti- tai sisustusarkkitehti. Sinulla on kokemusta ja näyttöä toteutuneista suunnitteluprojekteista ja onnistuneiden kehityshankkeiden läpivienneistä. Osaat työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Ymmärrät asiakasorganisaation haasteet ja haluat tuoda innovatiivista ajattelua hankkeisiimme. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tunnistitko itsesi? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si 26.4.2017 mennessä osoitteeseen ritva.kokkola@kva.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ritva Kokkola-Lemarchand, puh. 045 127 0151 ja johtava työympäristöasiantuntija Eija Niemelä, puh. 040 764 6881.

 

KVA Arkkitehdit Oy on monipuolisia palveluita tarjoava, vuonna 1964 perustettu arkkitehtitoimisto. Pysyvät asiakassuhteet ja vahvat kumppanuudet ovat toimintamme selkäranka. Tuomme asiakashankkeisiin lisäarvoa monipuolisella osaamisellamme, tilaajan erityistarpeet ja aikataulut huomioiden, ja meille on tärkeää olla arvossapidetty ja luotettava suunnittelun asiantuntija.

MyWorkPlace-palvelumme tarjoaa asiakaslähtöistä työympäristön kehittämispalvelua tilantarvekartoituksista uusien innovatiivisten työympäristökonseptien luomiseen. Kehitysprojekteissa tutkimme kokonaisvaltaisesti asiakasorganisaation tilat, työprosessit, ja muut tiloihin ja työntekoon vaikuttavat tekijät, ja suunnittelemme niitä tukevan työympäristön, sekä autamme organisaatiota muutostyössä. Tulokseksi saadaan toimintaympäristö, joka tukee kokonaisvaltaisesti yrityksen strategiaa sekä brändiä unohtamatta henkilökunnan hyvinvointia. Kehitysprojektin johtaessa toteutukseen, takaavat ammattitaitoiset suunnittelijamme onnistuneen ja saumattoman lopputuloksen.

KVA Architects
Mechelininkatu 1a
FI-00180 Helsinki
www.kva.fi