Lead Designer / palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat
Haluaisitko olla mukana kehittämässä digitaalisia palveluita yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista?
Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, joka työllistää yli 900 henkeä Suomessa ja Ruotsissa.

Digitaaliset palvelut –yksikössä Oulussa työskentelee yli 80 huippuammattilaista, tukemassa ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja taloushallinnon ammattilaisillemme. Rennossa ja matalanhierarkian työyhteisössä meillä työskentelee kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen talouden hallinnan tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen kiristää tahtia. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme ammattitaitoista

LEAD DESIGNERIA/ PALVELUMUOTOILIJAA

Etsimme tiimiimme kokenutta Lead Designeria/ palvelumuotoilijaa, jolla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja innovoida uusia ratkaisuja. Tehtävässä tulet vastaamaan Talenomin monipuolisten digitaalisten palveluiden käyttökokemuksesta. Työskentelet itseohjautuvasti ja ymmärrät, miten nykyaikaisia tekniikoita voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Toivomme sinulta:

 • Useamman vuoden työkokemusta palvelumuotoilusta ja konseptoinnista
 • Kokemusta käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä
 • Palvelumuotoilun ja UX/UI design menetelmien sekä työkalujen hyvää hallintaa (esim. Figma, Sketch, InVision, Abstract ja Adobe)
 • Kokemusta työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista
 • Osaamista UX- ja/ tai graafisten käyttöliittymien suunnittelusta
 • Luovaa ajattelukykyä ja osallistavien menetelmien hyvää hallintaa
 • Kykyä tunnistaa käyttäjien tarpeet ja yhdistää ne liiketoiminnan tavoitteisiin
 • Graafisen suunnittelun taidot katsotaan eduksi
Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, loistavia tiimityö -ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työhön ja halua kehittää itseäsi alan trendejä seuraten. Olet rohkeasti eteenpäin pyrkivä, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.
Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
 • Nykyaikaiset työkalut ja ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät
 • Loistavat työkaverit ja työilmapiirin kokeneessa asiantuntijaorganisaatiossa
 • Uudet ja viihtyisät toimitilat Oulun Peltolassa
 • Kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja, liukuvan työajan, laajan työterveyshuollon, etätyömahdollisuuden, monipuoliset lomahuoneistot niin tunturissa kuin Espanjan Aurinkorannikolla, mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksenkohteidesi mukaan sekä erinomaiset koulutukset.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 06.12.2020 osoitteessa www.talenom.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Director, Customer Experience Riina Löija 020 752 5502 ja Head of Product Line Petteri Sipilä 050 388 6141.