Mainostoimisto Poickeus Oy | Graafinen suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Mainostoimisto Poickeus Oy, etsii kokoaikaista suunnittelutaitoista graafikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle, lentokentän liepeille Virkatielle.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten graafikon työtehtävien parissa. Vastuullasi on sekä visuaalinen suunnittelu että toteutus.

Etsimme kokenutta suunnittelijaa. Olet joustava, ripeä ja laadukas työn jälki on sinulle itsestään selvyys. Video- ja still kuvaus, sekä editointi tai animaatio-osaaminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja työnäyteportfoliosi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Lähetä hakemuksesi: olli@poickeus.com.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää