Mehiläinen | UX/UI-SUUNNITTELIJAA

Katso kaikki avoimet työpaikat

Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen UX/UI-SUUNNITTELIJAA DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko suunnitella jotain, jolla on varmasti paljon näkyvyyttä?

Web-tiimiimme etsitään nyt visuaalista näkemystä omaavaa, idearikasta ja rohkeaa UI/UX-suunnittelijaa, jolla on kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia – kuitenkin nauttien myös pienten yksityiskohtien hiomisesta. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme!

Suunnittelijana web-tiimissä vastaat Mehiläisen verkkosivujen käyttöliittymäsuunnittelusta asiakaslähtöisesti eri liiketoimintojen tarpeet huomioiden. Pääsivustomme mehilainen.fi on yli miljoonalla kuukausittaisella vierailijallaan yksi terveystoimialan suosituimmista verkkosivuista ja tässä roolissa olet keskeisessä asemassa sen käyttökokemuksen kehittämisessä yhä paremmaksi. Web-tiimimme lisäksi roolissa tukenasi toimii myös joukko muiden Mehiläisen digitaalisten palveluiden suunnittelijoita, joten yksin et jää ja pääset varmasti oppimaan mahtavilta tyypeiltä.

Erityisesti olen pitänyt siitä, miten vaivatonta yhteistyö devaajien kanssa on: todella taitavaa porukkaa, jotka oikeasti haluavat toteuttaa designini niin kuin ne ovat – ei vain siten, miten se olisi helpointa”, kiteytti yksi suunnittelijoistamme. Tässä vielä muutama muu syy, miksi meillä kannattaa olla töissä:

 • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat suuren joukon ihmisiä päivittäin
 • Meillä sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.
 • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.
 • Toimistomme sijaitsevat Turun ja Helsingin keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä sovittaessa.

  Toivomme sinulta:

  • Visuaalista silmää ja kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta erilaisille päätelaitteille
  • Kokemusta käyttäjätutkimuksista ja käytettävyystestauksista
  • Ymmärrystä saavutettavien digipalveluiden suunnittelusta
  • Hallitset suunnittelijoiden käyttämät työkalut, kuten Sketch/Figma InVision
  • Ymmärrystä analytiikan hyödyntämisestä suunnittelutyössä sekä mielenkiintoa oppia lisää datalähtöisestä palvelumuotoilusta

  Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on jo kertynyt kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on näkemystä ja hyvä asenne – meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.


  Kiinnostuitko?

  Jätä meille hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset työnäytteesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta – kuitenkin viimeistään 14.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin – älä siis jää odottelemaan hakemuksen jättämisen kanssa. Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

  Lisätietoja paikasta:

  Emilia Dermedesiotis, emilia.dermedesiotis@mehilainen.fi, puh. +358 4084 18611
  Hae työpaikkaa