Mira-Tex Oy | Mallimestari

Katso kaikki avoimet työpaikat

Mira-Tex Oy on maailman johtava raviasujen valmistaja. Meillä on Turussa viisitoista henkilöä työllistävä tehdas, jossa tapahtuu kaikki tuotantovaiheet kaavoituksesta tuotteen valmistukseen sekä lähetykseen. Valmistamme tuotteita mittatilaustyönä sekä sarjatuotantona.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista mallimestaria mittatilausvaatteiden kaavoittamiseen sekä tilausten käsittelyyn Turkuun. Mallimestarina vastuullasi on mittatilausvaatteiden kaavoitus käsin ja koneellisesti sekä leikkuu tarvittaessa. Olet vastuussa myös varastotuotteiden mittataulukoiden tekemisestä, näytteiden kommentoinnista, tuotannon aikataulutuksesta, kangas- ja tarvikehankinnoista sekä yhteydenpidosta toimittajiimme. Työ on tarkkuutta vaativaa, itsenäistä ja monipuolista.

Toivomme sinulta työtehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mallimestarina toimimisesta sekä mittatilaustöiden manuaalisesta kaavoituksesta. Odotamme lisäksi sarjontataitoja sekä manuaalisesti että Gerber Technologylla, yksittäisleikkuun sekä pystyterän käytön hallintaa, ompelutaitoa, luovuutta, mielikuvitusta ja muototajua. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja omaat hyvät tietotekniset taidot, etenkin Microsoft Office ja Illustrator-ohjelmien käytöstä. Photoshop-ohjelman perusteiden hallinta on myös toivottavaa.

Odotamme sinulta tunnollisuutta, tarkkuutta ja innovatiivisuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, mutta toivomme sinun selviävän työssä myös itsenäisesti. Toivomme sinulta joustavuutta sopeutua hektiseen työympäristöön, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, motivoituneet ja osaavat työkaverit, mielenkiintoisen tekstiiliteollisuuden erikoisalan sekä mahdollisuuden kehittää yrityksemme toimintaa. Hae rohkeasti, sillä koulutamme tehtävään.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen mira@mira.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saa arkisin kello 8-16 numerosta 02 2743 200.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää
Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää