Cimson Henkilöstöpalvelut | Myyjä / suunnittelija, tekstiili- ja sisustusala

Katso kaikki avoimet työpaikat

Onko sinua kutsuttu aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi? Onko sinulla visuaalista silmää ja luontaista lahjakkuutta tekstiilien ja sisustusratkaisujen pariin?

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyritykselle asiakaspalveluhenkistä huippumyyjää / suunnittelijaa. Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita ostoelämyksiä kodintekstiilien ja kankaiden parissa. Aktiivisen myymälätyöskentelyn lisäksi sinulla on innokkuutta osallistua asiakkaiden kotona tapahtuvaan sisustussuunnitteluun. Osaat kuunnella asiakasta ja tunnistat tämän tarpeet sekä koet vahvaa tahtoa auttaa ja palvella.

Edellytämme sinulta tekstiili – ja sisustusalan vahvaa osaamista. Tarjoat asiantuntevasti asiakkaille ratkaisuja kankaiden ja materiaalien valitsemisessa, huomioiden värien ja materiaalien toimivuus valaistuksen kanssa. Osaat hahmottaa pieniä ja isompiakin kokonaisuuksia. Haluat ottaa vastuuta sekä sitoutua työtehtäviisi. Olet omatoiminen ja tartut asioihin heti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erinomaisesti toimeen työkavereiden kanssa sekä sinusta on luontevaa vierailla asiakkaiden kotona.

Tulet työskentelemään asiakkaiden kotona tapahtuvassa suunnittelussa ja myymälässä, joko Helsingin, Espoon tai Vantaan alueilla.Odotamme sinulla olevan oman auton käyttömahdollisuutta.
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa.

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakkaiden kanssa tapahtuvasta suunnittelusta, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän tekstiili- ja sisutusalan ammattilaisen. Mainitse hakemuksessasi myös kielitaidoistasi sekä siitä, että mikä alue ja myymälä sopii sinulle parhaiten Helsinki, Espoo tai Vantaa. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma–to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus kotisivuillamme www.cimsonhp.fi

Liitäthän mukaan CV:si.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka palveluita ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus ja työnvälitys. Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Olemme osa Cimson-konsernia, joka on palvellut monipuolisesti suomalaista työelämää jo lähes 30 vuoden ajan.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Tee aina kirjallinen työsopimus

Työsopimusta solmiessa kannattaa tuntea omat oikeutensa ja velvollisuutensa. Työelämän pelisäännöt tuntemalla osaa toimia oikein eri tilanteissa sekä turvata omien oikeuksien…

Lue lisää
Artikkeli

Lakimies vastaa: Aineettomat oikeudet työsuhteessa

Ville Visuaalinen on saanut työtarjouksen keskisuuresta suomalaisyrityksestä muotoilijan tehtävään. Työhaastattelun jälkeen työnantaja on toimittanut Villelle työsopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. Sopimuksessa ei kuitenkaan mainita mitään…

Lue lisää