ONNI terveys | Graafinen suuunnittelija-markkinointiassistentti

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen graafista suunnittelijaa/markkinointiassistenttia

Haemme pienen, mutta energisen markkinointitiimimme vahvistukseksi graafikko-markkinointiassistenttia kehittämään ONNI brändiemme visuaalista näkyvyyttä ja avustamaan markkinoinnin operatiivisissa tehtävissä.

Vastuullasi on:

  • Suunnitella ja toteuttaa monipuolisia printti- ja digimateriaaleja eri kanaviin graafisen ohjeiston mukaisesti.
  • Osallistua aktiivisesti erilaisten sisältöjen ja niiden visuaalisen ilmeen ideointiin ja suunnitteluun
  • Verkkosivujen, sosiaalisen median ja uutiskirjeiden visuaalisen sisällön tuotanto ja kehitys
  • Tiimin ja liiketoimintojen tukeminen päivittäisen markkinoinnin toteutuksessa ja toimintojen koordinoinnissa

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa visuaalista näyttöä osaamisestasi sekä soveltuvaa koulutusta.
  • Olet visuaalinen ja luova, mutta samalla myös järjestelmällinen ja aikaansaava graafinen osaaja, jolla langat pysyvät käsissä ja aikataulut hallinnassa.
  • Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmia (InDesign, Illustrator, Photoshop). Videoeditointiohjelmien ja Hubspotin osaaminen on plussaa.
  • Olet tarkka ja huolellinen ammattilainen, ja osaat viimeistellä aineistoja paino- ja julkaisuvalmiiksi tiukoissa aikatauluissa. Olet työskentelytavaltasi nopea ja omaat riittävästi työkokemusta kyetäksesi itsenäiseen työskentelyyn.
  • Osaat itse tuottaa aineistoja printtiin, verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin. Olet innokkaasti hyödyntämässä somekanavien uusia mahdollisuuksia.
  • Rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta tarttua erilaisiin tehtäviin.

Kiinnostavatko haasteet mielenkiintoisella ja kehittyvällä toimialalla? Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden energisessä tiimissämme ja nuorekkaassa yrityksessämme, joka kasvaa voimakkaasti ollen yksi johtavista suomalaisista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjistä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää itsesi varsinaiseksi moniosaajaksi. Pääset myös nauttimaan hyvistä Tradekan ja Restelin henkilöstöeduista. Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimipisteellämme hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaankoskella.

Tehtävä on osa-aikainen, esimerkiksi joko kolme päivää tai 60% viikossa, sopimuksen mukaan. Esimiehenäsi työskentelee head of marketing Anna Korpivaara, jolta lisätietoja tehtävästä 11.3. alkaen p. 040 546 9376. Lisäksi ONNIn markkinointitiimissä työskentelee tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori.

Kerro, miksi juuri sinä olet oikea graafikko-markkinointiassistentti tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä työnäytteesi osoitteella anna.korpivaara@medgroup.fi 30.3. mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja kerro, milloin olisit valmis aloittamaan. Meidän puolestamme työssä voi aloittaa pikaisellakin aikataululla.

Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla.

ONNI on kivat työkaverit ja työ, josta nautit. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä! Lue lisää: www.onnihoiva.fi & www.onniterveys.fi.

Lisätiedot

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää
Artikkeli

Lakimies vastaa: Työpaikan vaihdos ja liikesalaisuudet

Muotoilija S on aikeissa vaihtaa työpaikkaa. S haluaa tietää, miten hänen nykyisen työnantajansa liikesalaisuudet tulee ottaa huomioon työsuhteen päätyttyäkin. Työsopimuksessa ei liikesalaisuuksista mainita mitään.…

Lue lisää