OP | Palvelumuotoilija-trainee

Katso kaikki avoimet työpaikat

Palvelumuotoilija-trainee

OP – Oulu

Haku OPn Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 42 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Finanssiala on murroksessa ja OP on sitoutunut olemaan muutoksessa edelläkävijä. Haluatko hypätä kanssamme ainutlaatuiselle matkalle muutoksen aallonharjalle viemään OPta rohkeasti kohti menestyksekästä huomista ja samalla kerryttää arvokasta työkokemusta?

Digitaalisen liiketoimintamme OP Lab-porukkaamme vahvistamme nyt palvelumuotoilija-traineella!

Palvelumuotoilija-trainee

Tehtävässä hyppäät validointiprojektien toteuttamiseen sekä asiakastutkimuksen suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä tiimisi tuella. Tunnistat innovaatioaihioita ja teknologian tuomia uusia tuulia samalla pohtien niiden soveltamismahdollisuuksia toimintaamme. Pääset myös toimimaan tiiviissä yhteistyössä startup-kumppaneidemme kanssa sparrailun ja liikeideoiden validoinnin merkeissä.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Etsimme tulevaisuuden tuotekehittäjää, jolta löytyy paloa alan trendejä ja uusia innovaatioita kohtaan. Seuraat mitä maailmalla tapahtuu ja haluat aktiivisesti ylläpitää myös omaa osaamistasi esimerkiksi osallistumalla erilaisiin kasvuyrittäjätapahtumiin. Opintopolkusi voi olla vielä kesken, mielestämme tärkeää on vahva into yrittäjähenkistä, erityisesti startup-tyylistä toimintaa kohtaan. Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten haastathan sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Muutama sana meistä…

Digitaalisuus muuttaa asiakaskäyttäytymistä, ja olemme OP ryhmässä reagoineet tähän muutokseen. Muuttuvassa toimintaympäristössä menestyminen vaatii parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoamisen ajasta, paikasta ja palvelukanavasta riippumatta ja Digitaalisessa liiketoiminnassa huolehdimme, että olemme kiihtyvässä muutoksessa asiakkaiden joustava arjen kumppani.

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Täällä Oulun Technopoliksessa tekemistäsi ei kahlita yhdenlaiseen puurtamiseen, vaan pääset itse muovaamaan toimenkuvaasi omien intohimojesi ja osaamisesi mukaan. Voit tutustua tulevaan pelikenttääsi osoitteessa op-lab.fi.

Kanssamme tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja, pääset mukaan Suomessa johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OPn kirjoille palkalliseen ja puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2700 ₠ / kk.

Näin hakuprosessimme etenee:

● Haku tehtävään 3.12.2017 mennessä OPn Ura-sivuston kautta.

● Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin 6.12.2017 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan videohaastatteluihin.

● Videohaastatteluiden perusteella valitsemme haastateltavat 22.12.2017 mennessä ja haastattelut toteutamme tammikuun 2018 alkupuolella.

● Valintapäätökset ilmoitamme tammikuun aikana.

● Työsuhde solmitaan ajalle 1.3.2018 – 31.8.2018.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Kristian Luoma puh. 040 7096790 (17.11. klo 12–13 tai 27.11. klo 14–15).

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi 3.12.2017 mennessä OPn Ura-sivuston kautta, mutta älä jätä hakemista viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajan kuluessa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

HAE TYÖPAIKKAA

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Iiris Adenius palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkkatasosta, ansaintalogiikasta…

Lue lisää