OP Ryhmä | Tuotanto-AD / Graafikko

Katso kaikki avoimet työpaikat

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Tuotanto-AD:ta/Graafikkoa Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimintoomme Helsingin Vallilaan.

Tässä ainutlaatuisessa ja monipuolisessa roolissa työtehtäväsi vaihtelevat typografian ja grafiikan tuottamisesta kuvien hankintaan, mediapankin ylläpitoon sekä visuaalisen materiaalin tuottamiseen brändin kaikkiin eri kosketuspintoihin. Sovellat laajoja brändiohjeistojamme käytäntöön ja opastat henkilöstöämme niiden noudattamisessa.

Mitä odotamme sinulta

Olet kokenut tuotanto-AD/graafikko, jolle yhtenäisen visuaalisen identiteetin ja asiakaskokemuksen merkitys brändin pitkäjänteisessä rakentamisessa on tuttua. Sinulla on aiempaa kokemusta sekä paino- että digitaalisten materiaalien ja aineistopohjien konseptoinnista ja tuottamisesta sekä kuvakerronnasta. Hallitset monipuolisesti graafiset ohjelmisto- ja työkalut, kuten Illustrator-, InDesign- ja Photoshop-ohjelmat Mac-ympäristössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös ymmärrystä HTML:stä ja CSS:stä. Hallitset erinomaisesti myös Office-ohjelmat ja etenkin PowerPointin.

Et kaihda perustaittamista, yksityiskohtien viilaamista ja pohjien rakentamista sekä presentaatioiden tekemistä. Kykenet myös tuottamaan vektoripohjaista grafiikkaa ja kuvituksia sekä datavisualisointeja. Liikkuvan kuvan osaaminen ja editointi ovat plussaa, muttei välttämätöntä.

Edellä mainittujen taitojen lisäksi meille on tärkeää, että hallitset isoja kokonaisuuksia ja innostut yksityiskohdista sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet motivoitunut oppimaan uusia taitoja.

Tarjoamme sinulle

Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Tässä tehtävässä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään osaavien brändin, visuaalisen suunnittelun, sponsoroinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisten kanssa.  Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, brändi- ja sponsorointipäällikkö Soineli Jormakka kertoo sinulle mielellään lisää, puh: 044 6363 200 to 17.1. klo 9-10 tai ti 22.1. klo 14-15.

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Uusia etuja Ornamon jäsenkortilla

Uusi vuosi, uudet edut! Vuoden päättymisen kunniaksi päivitimme Ornamon jäsenkortilla saatavia etuja. Nyt pääset ornamolaisena esimerkiksi Amos Rex- taidemuseoon ilmaiseksi…

Lue lisää
Artikkeli

Taikatyökalu nimeltä briiffi

Sopimuksenteossa Studio Tint -suunnittelutoimiston Mari Talka ja Mari Mattila-Kämäräinen vannovat perusteellisen briiffin nimeen. Studio Tint on suunnittelutoimisto, joka on keskittynyt katu- ja…

Lue lisää
Artikkeli

Lakimies vastaa: Aineettomat oikeudet työsuhteessa

Ville Visuaalinen on saanut työtarjouksen keskisuuresta suomalaisyrityksestä muotoilijan tehtävään. Työhaastattelun jälkeen työnantaja on toimittanut Villelle työsopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. Sopimuksessa ei kuitenkaan mainita mitään…

Lue lisää