Opset Oy | Tilasuunnittelijaharjoittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme määräaikaiseen noin kahden kuukauden projektiin vuokratyöhön OP Toimitilapalveluille Helsinkiin

Tilasuunnittelijaharjoittelijaa

Tilasuunnittelijan projektityön tavoitteena on OPn keskusyhteisön tilojen CAD pohjakuvien päivittäminen vastaamaan nykytilannetta. Tehtävänä on selvittää ns. paikallisten työntekijöiden istuinpaikat keskusyhteisössä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja itsenäistä työotetta, tilasuunnittelun perusteiden osaamista ja CAD -maailman ymmärtämistä. Teet itsenäisesti työllesi projektisuunnitelman ja vastaat aikataulussa pysymisestä. Toimit yhteistyössä keskusyhteisön esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa ja sovit heidän kanssaan itsenäisesti tarvittavat palaverit ja keskustelut. Tehtävä soveltuu opiskelijalle.

Odotamme sinulta: 

AutoCAD tai ArchiCAD – järjestelmien tuntemista
Matkustusvalmiutta ympäri Suomea, OPn keskusyhteisön toimipisteissä

Toivomme sinulta:

Tilasuunnittelija- tai sisustusarkkitehtiopintoja
Itsenäistä, oma-aloitteista sekä kehityshenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta
Kykyä projektiluontoiseen työskentelyyn
Organisointi- ja paineensietokykyä
Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme: 

Projektin myötä sinulle tarjoutuu mahdollisuus mielenkiintoiseen näköalapaikkaan OPn toimitilapalveluissa. Pääset toteuttamaan oman tilasuunnitteluprojektin sekä pääset tutustumaan OP Ryhmän Toimitilapalveluihin ja Keskusyhteisön toimipaikkoihin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Projektilla on kiire, joten toimithan nopeasti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 15.4.

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27637&jc=1

Tiedot:

Haku päättyy: 15.4. Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Projektityö, noin 2 kuukautta
Työaika: 37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Toimitilapalvelut
Työpaikan sijainti: Helsinki Vallila. Matkustusvalmius OPn keskusyhteisön eri toimipaikoissa
Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää