Ornamo hakee viestinnän asiantuntijaa

Katso kaikki avoimet työpaikat

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamo kehittää muotoilijan ammattia ja vaikuttaa muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Tarjoamme jäsenillemme palveluita ja tukea työelämän eri tilanteisiin. Ornamo on Suomen suurin muotoilun ammattilaisten yhteisö, johon kuuluu yli 2 700 korkeakoulutettua ammattilaista. Ornamolaiset työskentelevät muun muassa sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, kaluste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, pakkaussuunnittelun, palvelumuotoilun, muotoilukasvatuksen, digitaalisen suunnittelun sekä taidekäsityön ja taiteen aloilla.

Etsimme nyt viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Ornamon toimisto on 11 ammattilaisen kehittyvä työyhteisö, joka mm. julkaisee tutkimuksia ja toimialatietoa muotoilusta, toimii asiantuntijoina hankkeissa ja sidosryhmätyössä, tarjoaa ja kehittää jäsenpalveluja, tuottaa muotoilualan tapahtumia sekä tekee aktiivista edunvalvontaa, markkinointia ja viestintää. Viihtyisä ja viehättävä toimistomme sijaitsee Helsingin sydämessä Annankadulla.

Yli 2 700 jäsentämme ovat tärkein kohderyhmämme. Lisäksi työskentelemme keskeisten muotoilun, koulutuksen, luovan alan ja edunvalvonnan organisaatioiden kanssa. Viestintätiimiin kuuluu kaksi henkilöä. Tärkeitä teemojamme ovat mm. aineettomat oikeudet, muotoilubisneksen kehittäminen, julkiset hankinnat, muotoilun ja taidekäsityön kansainvälistyminen sekä luovan suunnittelun edistäminen rakennusalalla.

Viestinnän asiantuntijana pääset mukaan Ornamon uuden viestintä- ja markkinointistrategian kehittämiseen sekä visuaalisen identiteetin uudistustyöhön. Tavoitat viesteilläsi Suomen suurimman muotoilun ammattilaisten yhteisön suosituissa digitaalisissa kanavissamme, Ornamo-lehdessä ja tarkkaan seuratussa jäsenviestinnässä. Osallistut myös tapahtumaviestintään ja -tuotantoon. Työtehtäviäsi ovat:

  • Ornamon verkkoviestinnän ja -markkinoinnin sisällöntuotanto ja kehittäminen
  • Sosiaalisen median kanavien sisältöjen suunnittelu ja päivittäminen
  • Viestintä eri hankkeissamme
  • Toimituksellinen työ Ornamo-lehteen
  • Päivittäisviestintä, kuten tiedotteet, tapahtumaviestintä, viikoittainen jäsentiedote ja sidosryhmäviestintä

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ripeä ja määrätietoinen viestinnän osaaja, jolla on kokemusta sekä markkinoinnista että journalistisesta työstä. Sinulla on hyvä käsitys siitä, millaista on tehokas inbound-markkinointi järjestökentällä, ja haluat kehittää digitaalisen markkinoinnin osaamistasi. Olet kiinnostunut eri suunnittelualoista ja motivoitunut edistämään niitä oman työsi kautta. Edellytämme sinulta seuraavaa:

  • Kokemusta viestinnästä ja inbound-markkinoinnista
  • Näyttöjä journalistisesta työstä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyvää visuaalista silmää
  • Erinomaista suomen kielen ja kieliopin hallintaa sekä vähintään hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Sovit parhaiten joukkoomme, jos olet aktiivisesti verkostoituva, avoin ja huumorintajuinen. Meillä saat kasvattaa sekä omaa osaamistasi että Ornamon merkitystä suomalaisen muotoilun kentällä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löydetään ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 18.11.2019 osoitteeseen rekry@ornamo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Miisa Pulkkinen perjantaina 8.11.2019 klo 14–15.30 ja keskiviikkona 13.11. klo 13–14.30 puhelimitse: 040 523 9984.