Palmu | Palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa. Palvelumuotoiluosaamiselle on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin nykyisillä palmulaisilla mahdollisuuksia toteuttaa. Etsimme nyt kokeneita palvelumuotoilijoita tiimimme Helsinkiin.

Palmulaisena suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Sinulle on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Olet utelias ja empaattinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen.

Arjessa suunnittelet uusia palvelukonsepteja mm. luotsaamalla työpajoja, haastattelemalla loppuasiakkaita ja mallintamalla uusia liiketoimintakonsepteja. Tiimissäsi työskentelee yhteisen maalin eteen mm. visuaalisen suunnittelun, käyttäjäkokemuksen, asiakasymmärryksen, analytiikan, ohjelmistokehityksen ja liiketoimintaa ymmärtävät asiantuntijat. Saat halutessasi sparrausta kokeneilta palvelumuotoilijoiltamme, kuten Mikolta ja Reimalta.

Tulevina kollegoinasi odotamme sinulta

  • Vankkaa kokemusta (5+ vuotta) vastaavista palvelumuotoilun tehtävistä digitaalisessa tai/ja fyysisessä maailmassa
  • Näkemyksellisyyttä ja tinkimättömyyttä erinomaisten palvelukokemuksien aikaansaamiseksi
  • Kykyä havainnollistaa ideat prototyypeiksi (piirtäen tai digitaalisesti)
  • Luontaista halua ja kykyä kantaa vastuu hankkeen onnistumisesta alkumetreiltä maaliin saakka
  • Nöyryyttä luopua tarvittaessa omista ideoista asiakasymmärryksestä saadun tiedon edessä
  • Työyhteisömme rikastamista ja haastamista tuomalla mukanasi jonkin sinulle oman, tärkeän asian tai näkökulman

Kysy lisää palvelumuotoilijan työstä ja työskentelystä Palmulla Ristolta 1.8. alkaen puh. 040 549 0386 tai risto.kantola(a)palmu.fi.

Suomen ensimmäinen palvelumuotoilutoimisto Palmu syntyi vapaudesta

Yhdeksän vuotta sitten lähdimme rakentamaan Suomen ensimmäistä palvelumuotoilutoimistoa – parasta mahdollista kasvualustaa intohimoisille suunnittelijoille. Yksi olennaisimmista lähtökohdistamme oli äärimmäisen korkean vapausasteen mahdollistaminen. Vapaus valita millaisia projekteja tekee. Vapaus hierarkiasta. Vapaus valita milloin lomailee. Vapaus valita omat työkalunsa.

Halusimme luoda työpaikan, johon on kiva tulla joka päivä. Siksi puhtaan substanssin lisäksi olemme pyrkineet löytämään tyyppejä, joiden kanssa koemme jakavamme samat arvot ja olevamme samalla aaltopituudella. Ennen kuin haet, tutustu Palmuun ja palmulaisten näkökulmiin blogistamme. Palmu yhdistyi Suomen johtavan digitaalisen liiketoiminnan yrityksen Solitan kanssa keväällä 2017. Yhdessä muodostamme uniikin toimijan, joka tulee muuttamaan maailmaa isosti tulevina vuosina.

Palmun ovet ovat avoinna – tietoa rekrytoinnista

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Rekrytointiprosessimme on sarja keskusteluita useiden eri palmulaisten kanssa, jolloin puolin ja toisin on mahdollisuus fiilistellä, onko match oikea ennen tärkeää päätöstämme.

Ilmoitamme henkilökohtaisesti kaikille hakeneille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Voit kysyä lisää Palmun rekrytoinnista Katilta 2.8. jälkeen 044-0673613 tai kati.kitti(a)solita.fi.

 

HAE PAIKKAA