Palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikköön Helsinkiin
PALVELUMUOTOILIJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen 15.9.2020-15.3.2021.

Työ tehdään uutta tulevaisuuden palvelukonseptia kehittävässä projektissa, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Suomen johtavien yritysten kanssa.

Edellytämme kokemusta menestyksellisistä palvelumuotoiluprojekteista. Työssä tarvitaan palvelumuotoilun menetelmäosaamista, käyttäjäkeskeistä ajattelua, luovuutta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme tutkimusosaamista ja erityisesti kokemusta kaupallisten palveluiden markkinaselvityksistä. Projektilla on mahdollisuus jatkua 6 kk ensimmäisen vaiheen jälkeen.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Hae tehtävää viimeistään 13.8.2020. Liitä hakemukseesi CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Moilanen puhelimitse +358 40 5107317, 10.8. klo 13 – 17 tai sähköpostitse teemu.moilanen@haaga-helia.fi. Otsikoi emailitse lähettämäsi kysymys sanoilla ”Palvelumuotoilija rekry”.

 

Hae tästä