Planmeca Oy | Teollinen muotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Haemme kasvavaan joukkoomme TEOLLISTA MUOTOILIJAA (INDUSTRIAL DESIGNER)

Haluatko olla mukana kehittämässä maailman edistyksellisimpiä hammaslääketieteen laitteita, aina ensimmäisestä luonnoksesta lopullisiksi kaupallisiksi menestystuotteiksi? Planmecan hoitokoneet, röntgenlaitteet ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä asiakkaiden toiveiden mukaisesti viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen.

Tuotteidemme tunnusmerkkinä on tarkkaan harkittu ja erottuva muotoilu, josta olemme saaneet lukuisia palkintoja. Muotoilua ohjaavat sekä potilaan että henkilökunnan ergonomia, turvallisuus ja hygienia. Haluamme myös, että tuotteemme miellyttävät silmää – myös ylihuomenna.

Haemme nyt tutkimusosaston teollisen muotoilun tiimiin kokenutta teollisen muotoilun ammattilaista. Tehtävässäsi vastaat osaltasi tuotesuunnittelusta ja -muotoilusta. Toisin sanoen visioit, konseptoit, luonnostelet, mallinnat, ohjeistat ja valvot kättesi tuotoksen kasvamista viimeistellyksi tuotteeksi, jossa myös materiaalivalinnat, grafiikat ja väritykset ovat tarkoin harkittuja. Ulkonäöstä vastaamisen lisäksi ratkot yhdessä muun suunnitteluryhmän kanssa mm. tuotteen toiminnallisuuteen, käytettävyyteen ja valmistettavuuteen liittyviä haasteita. Ideoiden havainnollistamisen taidot kuten käsin piirtäminen, mallin rakentaminen ja renderöinti ovat toivottavia, sillä 3D-mallintaminen on merkittävä osa työtäsi.

Tuotemuotoilun lisäksi seuraat alan tutkimuksen ja teknologian kehitystä, ja olet mukana innovoimassa ja kehittämässä uusia konsepteja koko yritysryhmän portfolion tarpeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa muotoilukoulutusta
  • kokemusta 3D-mallintamisesta
  • luovaa ongelmanratkaisukykyä
  • vahvaa visuaalista silmää ja tehokkaita visualisointitaitoja
  • valmistustekniikoiden tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Arvostamme lisäksi lääketieteellisten laitteiden viranomaismääräysten tuntemusta.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavia projekteja, kattavan perehdytyksen, tarvitsemasi työkalut sekä osaavat ja innostuneet työkaverit. Kyseessä on vakituinen työsuhde menestyvässä ja vakavaraisessa korkean teknologian vientiyrityksessä. Planmecalla saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi uusinta teknologiaa käyttävien laitteiden ja haasteellisten tehtävien parissa.

Lisätietoja antaa muotoilupäällikkö Kari Malmén (p. 020 779 5516, kari.malmen@planmeca.com).

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, sekä mahdollinen portfolio suunnittelemistasi töistä 1.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Artikkeli

Lakimies vastaa: Aineettomat oikeudet työsuhteessa

Ville Visuaalinen on saanut työtarjouksen keskisuuresta suomalaisyrityksestä muotoilijan tehtävään. Työhaastattelun jälkeen työnantaja on toimittanut Villelle työsopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. Sopimuksessa ei kuitenkaan mainita mitään…

Lue lisää
Artikkeli

Taikatyökalu nimeltä briiffi

Sopimuksenteossa Studio Tint -suunnittelutoimiston Mari Talka ja Mari Mattila-Kämäräinen vannovat perusteellisen briiffin nimeen. Studio Tint on suunnittelutoimisto, joka on keskittynyt katu- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää