POF Group Oy I Sisustussuunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Oletko ratkaisukeskeinen sekä itsenäinen työskentelijä? Osaatko luoda selkeitä sekä visuaalisesti näyttäviä ratkaisuja? Omaatko käyttökokemusta ArchiCADistä? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, POF Group Oy:lle, sisustussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Sisustussuunnittelijan toimessa työtehtäviisi kuuluu uudistuotannon yrityksille tehtävät sisustussuunnittelut. Teet toimitilasuunnittelua, sisustuksia, havainne suunnitelmia sekä – kalustuksia erilaisiin käyttötarpeisiin. Osana töitä teet myös suunnittelua fiktiiviselle asiakkaalle markkinointitarkoitukseen.

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on monipuolista alan kokemusta sisustussuunnittelun parista, CAD-ohjelmiston käyttökokemusta sekä soveltuva koulutustausta. Myös 3D-visuaaliohjelman esimerkiksi Unityn käyttökokemus antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen.

POF Group toimii asuntojen uudistuotannon myyntisisustajana ympäri Suomen. POF on innovatiivinen uranuurtaja nuorehkolla alalla. Kokemus ja vankka ammattitaito on tehnyt POF:ista yhden alan johtavista yrityksistä. POF palvelee yritysasiakkaita myös tilasuunnittelun, kuvantamisen sekä kalustekaupan puolella. Lisätietoja: https://pof.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Sisustussuunnittelu uudistuotannon yrityksille
  • Toimitilasuunnittelu
  • Havainnesuunnitelmat/kalustukset

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sisustusarkkitehti)
  • Käyttökokemusta CAD-ohjelmistosta (ArchiCAD)
  • Itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä kasvamaan yrityksen mukana
  • Kiinnostavan sekä vastuullisen toimenkuvan
  • Kannustavan työyhteisön
  • Matalahierarkisen organisaation, jossa jokainen hoitaa oman ruutunsa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 04.08.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisääthän hakemukseesi CV:si sekä viimeaikaisia asiakastöitä etc. referenssiksi tai muita vastaavia toteuttamiasi suunnitelmia sähköisessä muodossa, mikäli sinulta sellaisia löytyy. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com). Hae työpaikkaa.