Projektipäällikkö muotoilun tiedotuskeskus -hankkeeseen

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme määräaikaista projektipäällikköä opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman hankkeen toiseen vaiheeseen.

Pian lanseerattava muotoilun tiedotuskeskus edistää suomalaisen muotoilun näkyvyyttä ja vaikuttavuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Vuoden 2021 aikana täsmennetään tiedotuskeskuksen tehtäviä ja ryhdytään viestimään monikanavaisesti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässäsi jatkat toimintakonseptin ja uusien yhteistyömallien kehittämistä. Vastaat hankkeen koordinoinnista, budjetista ja hankesuunnitelman toteuttamisesta. Edistät toiminnan vakiinnuttamiseen tarvittavaa rahoituspohjaa julkisista ja yksityisistä kanavista. Pidät yllä yhteyksiä opetus- ja kulttuuriministeriöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä hanketyöryhmän kanssa. Toimit viestinnän asiantuntijan esihenkilönä. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana rakentamassa suomalaisen muotoilun tarinaa Suomessa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista viestijänä ja organisaattorina. Sinulla on muotoilukentän ymmärrystä ja alan verkostoja Suomessa ja/tai ulkomailla. Tunnet suomalaisen muotoilun historiaa ja nykypäivää. Olet motivoitunut avaamaan tietä uudelle toimijalle. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ja lähtökohtaisesti kokopäiväinen. Työ alkaa helmikuussa 2021 ja jatkuu 31.1.2022 saakka. Tiedotuskeskuksen toiminta pyritään vakinaistamaan.

Hankkeessa ovat mukana Aalto-yliopisto, Design Forum Finland, Designmuseo, Grafia, Helsinki Design Week / Luovi Productions ja Ornamo. Projektipäällikkö on työsuhteessa Designmuseoon. Projektipäällikkö raportoi työryhmälle ja Designmuseoon.

Palkkaus: 4.000 €/ kk

Haastattelut järjestetään viikolla 5 etäyhteyden kautta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 28.1.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen piia.lehtinen@designmuseum.fi 

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Kirsi Korhonen (puh. 050 5432 545)  keskiviikkona 20.1.2021 klo 9–11 ja maanantaina 25.1.2021 klo 12–14.