Rakennetun kulttuuriympäristön asiantuntija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme rakennetun kulttuuriympäristön asiantuntijaa työskentelemään maankäytön suunnitteluun, kaavoitukseen ja kaupunkikehittämiseen liittyvien selvitysten ja suunnitelmien parissa.

Olet kokenut ammattilainen ja sinulla on näyttöjä rakennetun kulttuuriympäristön inventointien, rakennushistoriaselvitysten tms. raporttien laatimisesta kohteiden arvokkaiden ominaispiirteiden kuvauksineen ja tarvittaessa arvotuksineen. Tunnet arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun historiaa ja nykyisyyttä, mieluusti myös rakennustekniikan historiaa sekä kulttuuriympäristön näkökulmasta merkittävät ilmiöt ja yhteiskunnalliset kehityskaaret. Tunnet myös alan termistön ja tuotat ammattimaista, sujuvaa tekstiä suomen kielellä.

Tulet vastaamaan itsenäisesti (tarvittaessa apunasi työskentelevän muun henkilöstön työtä ohjaten) vaihtelevan laajuisista selvityshankkeista aina laajojen alueiden yleispiirteisistä inventoinneista yksittäisten kohteiden rakennushistorian vaiheiden selvittämiseen. Tehtävien pääpaino tulee olemaan yleis- ja asemakaavatöihin liittyen laadittavissa selvityksissä ja inventoinneissa sekä Rambollin monialaisten suunnittelutiimien erityisasiantuntijana toimimisessa. Toimit myös tiiviisti asiakasrajapinnassa vastaten yhteydenpidosta sekä tilaajiin että selvitystyötä ohjaaviin viranomaistahoihin. Työtehtäviä on mahdollista jossakin määrin suunnata ja painottaa mahdollisten erityisten kiinnostustesi ja osaamisesi mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi osaamista ja kiinnostusta suunnittelu-, tutkimus-, visualisointi- tai tuotekehitystehtäviin, tällaisetkin roolitukset ovat työtehtävässä mahdollisia.

Työskentelyn ensisijainen toimipiste on Tampere, mutta työtehtävien ja -ryhmien vakiinnuttua työskentely on mahdollista myös muilta paikkakunnilta käsin. Projektiemme kohdealueena on koko maa. Tehtävä edellyttää kohdekäyntejä tutkittavilla alueilla ja rakennuskohteissa, mutta ei jatkuvaa tai säännöllistä matkustamista.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa entisestään osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme myös haastavia, mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja, hyvät koulutusmahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, asiantuntevat ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä.

Sinulla on tutkinto arkkitehtuurin, taidehistorian, historian tms. tehtävään soveltuvalta alalta, mielellään myös kiinnostus niin yhteiskunnan, itsesi kuin työskentelyn käytäntöjenkin kehittämiseen. Olet asiakas- ja projektiorientoitunut sekä yrityshenkinen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi ”Apply” linkin kautta. Liitä mukaan hakemuskirjeesi, CV:si sekä portfolio tai muita kuvallisia näytteitä sellaisista opinto- ja työreferensseistäsi, jotka tuovat esille osaamistasi ja saavutuksiasi avoimen työtehtävän edellyttämistä näkökulmista. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.11.2020.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa yksikön päällikkö Kirsikka Siik, puh. 050 324 5527.