Sanoma Pro Oy | UX-suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Digitaalisuus muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää aikaan, paikkaan eikä tiettyyn laitteeseen sidottua, eikä jokaisen tarvitse edetä samoja oppimispolkuja. Murroksen myötä on mahdollista kehittää uusia ratkaisuja opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeisiin.

Mielenkiintoisia työpaikkoja on paljon, mutta harvassa niistä pääsee vaikuttamaan merkittävän toimialan tulevaisuuteen näin ratkaisevasti kuin meillä. Meillä on visio siitä mitä tarvitaan. Sinä olet oman alasi huippuammattilainen. Tule meille töihin ja tehdään yhdessä uutta satojen tuhansien ihmisten päivittäiseen käyttöön!

UX-suunnittelijana vastaat Sanoma Pron digitaalisen opetusratkaisun suunnittelusta. Kehität ja suunnittelet työkaluja ja prosesseja työskentelysi tueksi. Olet avainhenkilö kun teemme Sanoma Prosta design-lähtöisen yrityksen, joka tekee huippuluokan ratkaisuja osallistamalla asiakkaita ja henkilökuntaa esimerkiksi design-sprinttien, protoilun, testauksen ja tutkimusten kautta.

Työkalupakkiisi kuuluu monenlaisia työkaluja ja osaat valita niistä sopivimmat kuhunkin tarpeeseen. Sinulla on työkokemusta ja näyttöjä innovatiivisten tuotteiden kehittämisestä ketterin menetelmin. Otat mielelläsi vastuuta ja pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi tuotekehityksen ja liiketoiminnan välissä.

Työpisteesi ja kivat kollegasi odottavat jo erinomaisten yhteyksien päässä Sanoman Ruoholahden kampuksella.

Kiinnostuitko? Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä sähköinen hakemuslomake pikaisesti, kuitenkin viimeistään 23.8.2017. Palatko halusta kuulla lisää? Ota yhteyttä Business Technology Director Markus Auralaan (044-5800173 tai markus.aurala@sanomapro.fi) tai tule pullakahvittelemaan kanssamme toimistollemme (Sanoman kokouskeskus, Porkkalankatu 20A) tiistaina 15.8. klo 16-17.30. Uuteen tiimiin rekrytoidaan myös muita osaajia, tutustu muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa www.sanoma.com/en/join-us/open-positions.

 

HAE TYÖPAIKKAA