Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy | Avustaja sisustussuunnitteluun

Katso kaikki avoimet työpaikat

Olemme luovien ihmisten suunnittelutoimisto, jolla on kokemusta ja näkemystä. Teemme suunnitteluratkaisuja pienellä hiilijalanjäljellä ja suurella sydämellä.

Yrityksellämme on vankka kokemus erilaisten rakennusten ja tilojen suunnittelusta, mm. toimistoista, myymälöistä, hotelleista, ravintoloista, kirjastoista, yliopisto- ja opetustiloista sekä asunnoista. Meille on tuttua toteuttaa suunnitteluprojekteja ympäri Suomea ja maailmaa yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa Vallilan Akseli -nimisessä toimitalossa.

Etsimme joukkoomme avustajatasoista sisustusarkkitehtia,

Odotamme henkilöltä iloista mieltä ja hengen paloa luoda asiakkaillemme toimivia tilaratkaisuja, jotain projektin hallintaan liittyvää suunnittelutyökokemusta, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, sisustusarkkitehdin koulutusta sekä Autocad- ja Adobe ohjelmistojen käyttötaitoa. Tarjolla on mielenkiintoista työtä erilaisten suunnitteluhankkeiden parissa Suomessa, Pohjoismaissa ja aika ajoin Euroopassakin mm. yritysten pääkonttoreita, toimitiloja, hotelleja, ravintoloita ja erityyppisiä konseptisuunnitelmia.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, portfoliosi ja CV:si 24.10.2018 mennessä osoitteeseen: recruitment@gullsten-inkinen.com. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten ethän jää odottelemaan!

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Ehdota Ornamo-palkintoehdokasta 2019

Kuka ansaitsee arvostetun paikan Ornamo-palkintoehdokkaiden joukossa vuonna 2019? Vastaa, vaikuta ja voita lahjakortti Finnish Design Shopiin! Ornamo-palkintoehdokkuuden kriteereitä ovat ajankohtaisuus,…

Lue lisää
Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää