Sisustusarkkitehti / arkkitehti

Katso kaikki avoimet työpaikat

Tule tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveystoimialalle!

Haemme nyt Sinua

SISUSTUSARKKITEHTI / ARKKITEHTI

Tilapalvelujen monipuolisten tilahankkeiden pariin.

Tehtävänä on vastata sosiaali- ja terveystoimialan palvelujen uudistamiseen liittyvien tilahankkeiden valmistelutehtävistä. Helsingissä palvelujen uudistaminen tulee vaatimaan paljon uusia tiloja ja tilojen muutoksia, tavoitteena on keskittää toimintoja suurempiin palvelukeskuksiin. Sen lisäksi kehitetään paikallista tilaverkostoa isojen keskusten tukena.

Sisustusarkkitehdin päätehtävänä on tarpeiden kartoittaminen tilojen tulevilta käyttäjiltä ja hankkeiden tarvekuvausten laatiminen. Teet tiivistä yhteistyötä soten ydintoiminnan, kaupunkiympäristötoimialan sekä Hekan erityisasumisen asiantuntijoiden kanssa. Toimit muiden suunnittelijoidemme tukena ja työparina tarpeen mukaan.
Tehtäviisi kuuluu myös uusien tilallisten ratkaisumallien kehittäminen sekä toimialan linjausten ja käyttäjätiedon koordinointi tilahankkeiden tarveselvitys-, hankesuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, rakennus- ja käyttöönottovaiheissa. Osallistut aktiivisesti myös tilankäytön kehittämiseen yhdessä ydintoiminnan kanssa.

Meillä pääset tekemään työtä osana kasvavaa ja uudistuvaa toimialaa. Suurena toimijana annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen, ja mukavat kollegat ja hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä! Tarjoamme vakinaisen työsuhteen.

Tehtävässä edellytämme yli kolmen vuoden työkokemusta toimitilojen tai asumisen suunnittelun ja tilahankkeiden parissa. Sote-toimialan kokemuksesta on etua, kuten kuntasektorin tuntemuksestakin.

Lisäksi odotamme sinulta:
– ylempää korkeakoulututkintoa, sisustusarkkitehdin tai arkkitehdin
– suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä taito.
– kiinnostusta sote tilojen kehittämiseen, käyttäjäyhteistyöhön ja uuden oppimiseen
– vahvaa projektiosaamista ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
– erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– Itseohjautuvaa, aktiivista työotetta sekä intoa toiminnan kehittämiseen

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava arkkitehti Pirjo Sipiläinen, puh. 050 575 9337 to 30.7. klo 12-13 ja to 6.8. klo 14-15, pirjo.sipilainen@hel.fi.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi, viimeistään 10.8.2020.
Liitäthän mukaan myös CV:n.