Sitowise Oy | Arkkitehti-/ sisustussuunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1400 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt nuorempaa arkkitehtia Korjausrakentamisen toimialalle Espooseen

Uudessa tehtävässäsi toimit arkkitehtisuunnittelijana peruskorjaushankkeissa. Toimit eri alojen asiantuntijoista koostuvassa suunnitteluryhmässä ja vastaat osaltasi hankkeiden onnistumisesta. Samalla saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi.

Sinulla on arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai sisustussuunnittelijan koulutus. Voit olla myös loppuvaiheen arkkitehti- tai sisustussuunnittelun opiskelija, mutta olet jo kerryttänyt käytännön kokemusta arkkitehtisuunnittelusta ja/tai avustavista suunnittelutehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä suhtautumista arkkitehtisuunnitteluun. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja avoimesti vaihteleviin suunnittelutehtäviin. Kiinnostus rakennettuun ympäristöön sekä visuaalinen ja tilallinen hahmotuskyky ovat tärkeitä työssä menestymiselle ja kehittymiselle.Olet oma-aloitteinen, aktiivinen, rohkea ja utelias uuden oppija. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viihdyt monipuolisista osaajista koostuvan tiimin jäsenenä. Hallitset 3D-mallinnuksen, ArchiCadin sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytön. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyvä englannin kielen taito on plussaa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin. Meillä on myös nollatoleranssi pihtaamiselle – tiedon siis.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jonna Barnes jonna.barnes@sitowise.com ja Anne Juutinen anne.juutinen@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä?
Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 4.1.2019!

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää