Solita / Senior Service Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Jokainen digitaalinen muutosmatka vaatii tuekseen vahvan vision ja suunnitelman. Olemme nyt vahvistamassa Design & Advisory -tiimiämme kokeneella palvelumuotoilijalla. Pääset mahdollistamaan merkityksellisten, digitalisaatiota hyödyntävien palveluiden syntymisen osaksi miljoonien suomalaisten arkea.

Senior Service Designerina autat asiakkaitamme kehittämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja osallistut hands-on konsepti- ja käyttökokemussuunnitteluun yhdessä tiimin kanssa. Usein toimit projektin suunnittelutiimin vetäjänä: Suunnittelet, fasilitoit ja dokumentoit työpajat, vastaat sekä työn jaosta suunnittelutiimin kesken että suunnittelutyön tuloksista.

Pääset osaksi koko muotoiluprosessia strategisesta suunnittelusta aina tekniseen toteutukseen asti.  Innostut kun puhutaan digitaalisesta ja monikanavaisesta palvelukokemuksesta ja ymmärrät, että sen tarkoitus on kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus palvelumuotoilusta, esimerkiksi digitaalisten palveluiden konseptoinnista, visuaalisesta suunnittelusta tai käyttökokemussuunnittelusta. Sorvaamme tulevasta tontistasi sinun osaamiseesi sekä intohimoosi sopivan aihion.

Kokemukseesi nojaten otat haltuusi projektin kuin projektin design-kulmalla. Tarjoilet asiakkaillemme jäätävän hienoa, analyyttista, liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä, visuaalisesti ensiluokkaista näkemystä ja laadukkaasti dokumentoituja lopputuloksia. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, koska tueksesi saat tiimin, jonka kanssa lopputulokset ovat timanttia.

SOLITALLA SAAT

  • Älyllisesti haastavia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työpöytäsi projektisisältöön
  • Liiketoimintalähtöisiä projekteja, jotka edistävät digitalisaatiota yhteiskunnassamme
  • Ympärillesi fiksuja ja innokkaita huipputason osaajia (mm. palvelumuotoilijoita, UX-suunnittelijoita, johdon konsultteja, data-asiantuntijoita ja ohjelmistokehittäjiä)
  • Joustavat ja inhimilliset työajat, huippuergonomisen näköalatoimiston sekä itse valitsemasi työvälineet

Liityt osaksi Solitan Design & Advisory Services -joukkuettamme, jossa työskentelee 50 konsultoinnin, designin, palvelumuotoilun ja UX-suunnittelun asiantuntijaa. Suunnittelemme ja toteutamme design-toimeksiantoja strategiahankkeista ja palvelukonsepteista käyttökökemussuunnitteluun ja palvelukokemuksen jatkuvaan optimointiin. Kasvava ja kehittyvä yrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia uramahdollisuuksia konsultoinnin parissa mm. toimialatuntemuksen ja osaamisen laajentamisen, esimiestyön ja suurempien asiakkuuksien kautta. Esimerkkejä toteutuksistamme ovat kaupan digitalisaatiota edistävä, Suomen parhaaksi B2B-palveluksi valittu Golli-pilvipalvelurakennusluvat sähköistänyt Lupapiste sekä STT:n Mediaseuranta.

TIIMIMME ODOTUKSET

  • Ylivertainen substanssiosaaminen. Kokemus vastaavista palvelumuotoilun, konseptoinnin, visuaalisen suunnittelun ja/tai UX-suunnittelun tehtävistä.
  • Voittajan asenne ja halu kehittyä. Aktiivisuus, rohkeus ja ”let’s do this” -asenne kuvaavat sinua ihmisenä. Rekrytoimme Solitaan vain kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Haluamme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
  • Sosiaaliset taidot. Olet hyvä ihmisten kanssa ja pystyt ohjaamaan projektissa sujuvasti niin asiakasta ja muita solitalaisia (mm. toteutustiimi).
  • Intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen. Etsimme solitalaisuuden kriteerit täyttäviä henkilöitä, jotka jakavat arvomme niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Tutustu tuleviin tiimiläisiisi katsomalla Mikko Väätäisen puheenvuoro digitaalisesta transformaatiosta ja luovuuden johtamisesta. Blogistamme löydät myös paljon asiaa palvelumuotoilusta. Voit lukea esimerkiksi Essin suositun kirjoituksen Käyttäjä on laiska, tyhmä, pihi ja pitkävihainen tai UX-suunnittelija Hannun kirjoituksen 5 Lean-periaatetta UX-suunnittelijan arjessa.

HAKUOHJEET

Tutustu vinkkeihimme voittavan työhakemuksen tekoon. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meilitse osoitteeseen rekry@solita.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 19.2.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiimiä luotsaavalta Riikka Pasaselta puh. 040-750 7637 maanantaina 23.1. klo 15-16 ja tiistaisin 31.1., 7.2. ja 14.2. klo 15-16 välisenä aikana.