Suomen vahinkovakuutus Oy / Luova suunnittelija (Senior Designer)

Katso kaikki avoimet työpaikat
Haemme nyt luovaa suunnittelijaa vastaamaan digitaalisten palveluidemme konsepteista ja käyttökokemuksesta.Luovana suunnittelijana luot asiakaskeskeisiä palvelukokonaisuuksia ja konsepteja tukemaan vakuutuspalvelujemme kaupallisia tavoitteita. Vastaat digitaalisten palveluidemme kokonaisvaltaisesta käyttökokemuksesta ja yhtenäisestä linjasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä ICT:n, markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan kanssa.Sovit loistavasti joukkoomme, jos sinulta löytyy:

  • laaja-alaista design-osaamista ja monipuolista työkokemusta
  • kokemusta palvelukonseptien suunnittelusta ja eteenpäin viemisestä
  • tavoitteellisuutta ja hyvää liiketoimintaymmärrystä
  • ratkaisukeskeinen ja innostava toimintatapa

Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.

Tarjoamme sinulle suunnannäyttäjän roolin lisäksi dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. joustavat työajat, modernit työvälineet, kuntosali ja monipuolinen lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Rainer Sahlberg (p. 0400 218 040). Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi/työnäytteesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.5. mennessä oheisen linkin kautta.

Keitä me olemme?

Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 90 000 asiakasta ja noin 130 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä.

Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.popvakuutus.fi!

 

Työpaikan sijainti

Espoo

Työsuhteen muoto

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

 

HAE TYÖPAIKKAA