Technopolis | Sisustusarkkitehti

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haluatko liittyä kasvavaan joukkoomme!

Sisustusarkkitehti työympäristöhankkeisiimme

Haemme Workplace Solutions -tiimiimme työympäristö konsepteista innostunutta sisustusarkkitehtia. Tehtävä on uusi ja alkaa vuoden määräaikaisuudella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin hankkeisiimme työympäristökehityksestä vastaavan konseptipäällikön työparina.

Tehtäviisi kuuluu Technopoliksen asiakkaiden tilasovitusten – ja kevyiden sisustussuunnitelmien tekeminen sekä UMA Workspace -kohteiden alustavat tilasovitukset. Pienessä ja ketterässä tiimissä osallistut laajasti layoutien piirtämiseen, toimitilamallien hahmottamiseen, kalustehankintojen kartoittamiseen sekä myyntimateriaalien laatimiseen. Olet mukana kehittämässä toimivampia ja tehokkaampia työympäristökonsepteja ja moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee tyytyväisiä ja tuottavia työntekijöitä.

Toivomme sinulta sisustusarkkitehdin koulutusta, talotekniikan hyvää tuntemusta sekä vähintään vuoden työkokemusta monitilatoimistojen sisustus- ja kalusteratkaisuista. Työskentelet sujuvasti Archicadilla ja kommunikoit hyvällä englannin ja suomen kielellä. Olet utelias ja luova, saat ideoitasi tuotua sujuvasti osaksi suunnitelmia, haluat oppia uutta ja seuraat aktiivisesti alamme trendejä ja kehitystä.

Jos tunnet voivasi sopeutua osaksi nopeasti kasvavaa kansainvälistä yrittäjähenkistä menestystarinaa, saatat olla tiimimme seuraava uusi jäsen.

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 26.9.2018.

Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa tehokkaita ja joustavia työtiloja kaikenkokoisille yrityksille: suurille, keskikokoisille, pienille ja yksinyrittäjille. Asiakkaamme pääsevät UMA-tiloihin ostamalla jäsenyyden.

Tällä hetkellä kampuksillamme on 10 UMA Express -työtilaa. Näiden lisäksi meillä on kaksi itsenäistä UMA-tilaa: toinen Helsingin ja toinen Tukholman keskustassa. Kolmas avataan Kööpenhaminan ydinkeskustaan syyskuussa 2018, neljäs Helsingin Kalasatamaan joulukuussa 2018 ja viides Oslon ydinkeskustaan myös joulukuussa 2018. Tavoitteenamme on avata 20 UMAa vuoden 2020 loppuun mennessä. Suurimmissa kaupungeissa, kuten Tukholmassa, niitä voi olla useita.

https://www.technopolis.fi/tietosuojaseloste/

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää