Teknoware Oy I Teollinen muotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Terveiset esimieheltäsi

”Tule valaisemaan julkisen liikenteen tulevaisuutta yhdessä maailman johtavan ajoneuvovalaistuksen valmistajan kanssa Lahteen! Jos olet innovatiivinen, kunnianhimoinen ja yhteistyökykyinen suunnittelija, teollisen muotoilijan paikka tuotekehitystiimissämme voi olla sinun. Meillä pääset luomaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olet tiiviisti mukana koko tuotekehitysprosessissa määrittelystä lanseeraukseen asti. Tule mukaan rentoon porukkaamme, jossa työtä tehdään luovalla, mutta vastuullisella otteella.”

Tuomas Koivisto, Tuotekehityspäällikkö

Mitä Teknoware sinulle tarjoaa?

Kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen nelihenkisessä tiimissä (opintovapaan sijaisuus) Teknowaren ajoneuvoliiketoiminnan Design & Technology -yksikössä. Konstailemattomat ja jämptit työkaverit, valmentavan esimiehen sekä yhteistyökumppanit maailman suurimpien juna- ja bussivalmistajien kanssa. Kehittyvän ja eloisan työympäristön, jossa työsi tukena on oman esimiehesi ja tiimin lisäksi koko organisaatio. Työssäsi suunnittelet ajoneuvovalaisimia juniin ja busseihin, sekä pääset aktiivisesti vaikuttamaan tuotteissa käytettäviin komponentteihin, teknisiin ratkaisuihin sekä ympäröiviin rakenteisiin

Innovatiivisuus, hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä takaavat, että menestyt työssäsi. Osaat suunnitella käyttäjälähtöisiä tuotekonsepteja asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Ymmärrät myös liiketoiminnan tarpeet ja osaat huomioida kustannukset. Voit olla urasi alussa tai jo hieman kokeneempi muotoilija. Olet innokas oppimaan uutta ja rohkea tuomaan esiin omia näkemyksiäsi. Kokemus teollisista valmistusmenetelmistä ja valaisimien suunnittelusta on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Kuka sinä olet?

Ennakkoluuloton tiimipelaaja ja muotoilija, joka haluat luoda uusia, innovatiivisia tuotteita.

Hallitset 3D-mallinnuksen sekä visualisoinnin, ja osaat käyttää tarvittavia ohjelmia (esim. Solidworks, Keyshot ja Adoben ohjelmat).

Kiinnostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista liikkuvuuden, turvallisuuden ja matkustajien mukavuuden saralla.

Havainnointikykyinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka haluaa kehittää tulevaisuuden tuote- ja palvelumuotoilukonsepteja.

http://www.teknoware.com
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Tuomas Koivisto 4.-5.7. & 29.7.-2.8.2019, tuomas.koivisto@teknoware.com tai puh. 044 383 0430.
Työpaikan osoite Ilmarisentie 8, 15200 LAHTI
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 04.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemus https://www.teknoware.com/fi/rekrytointi
Ilmoitus jätetty 04.07.2019

Aiheeseen liittyvä sisältö

Blogi

Kestävät ratkaisut tarvitsevat muotoilua

Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen pohtii, miten luonnonvarojen väheneminen, väestönkasvu ja ilmastonmuutos pakottavat yhteiskunnat muuttumaan tehokkaammiksi ja vähäpäästöisemmiksi. Resurssien viisas käyttö on nousemassa kansainväliseksi kilpailuvaltiksi: toisin…

Lue lisää
Blogi

Suomi tarvitsee osaajia maailmalta

Suomen maine maailmalla on hyvä. Olemmehan demokratia, jossa kunnioitetaan ihmisoikeuksia, inspiroidutaan luonnosta ja käytetään hyväksi jokamiehenoikeuksia. Meillä on maailman paras…

Lue lisää