Tokmanni konserni | Graafinen suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3600 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2018 Tokmannin liikevaihto oli 870 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Etsimme nyt innostuneeseen ja ketterään joukkoomme graafista suunnittelijaa, joka taipuu monikanavaiseen tekemiseen. Tulet työskentelemään osana yli 20 hengen markkinointiosastoamme. Toimit graafisena suunnittelijana varmistaen, että tuotoksesi ovat Tokmannin brändi- ja laatumielikuvan mukaiset.

Työtehtävän sisältö

Toimit osana energistä ja yhteen hiileen puhaltavaa sisällöntuotantotiimiämme ja teet tiiviistä yhteistyötä muiden tokmannilaisten kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat taitto- ja suunnittelutyön ohella jatkuva markkinointimateriaalien kehittäminen. Suunnittelet ja toteutat esimerkiksi myymälämateriaaleja, lehti-ilmoituksia, suorapostituksia ja monikanavaisia digimarkkinointimateriaaleja.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai juuri graafisen alan opinnoista valmistunut, ja sinulla on intohimoa monikanavaiseen markkinointiin. Graafisena suunnittelijana odotamme sinulta vahvaa ja ammattitaitoista visuaalista silmää sekä näkemystä Tokmannin markkinoinnin kehittämiseen. Seuraat mielenkiinnolla monikanavaisen markkinoinnin kehitystä. Tarvitset työssä menestyäksesi ketteryyttä, kehittämisen halua ja kykyä itseohjautuvaan työhön Suomen johtavan halpakaupan nopeatempoisessa ympäristössä. Luovit taitavasti niin rutiinien kuin luovien ideoidenkin parissa. Työ on pääosin tiimityötä, joten työssä tarvitaan kykyä toimia hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Osaat erinomaisesti Adobe Creative Cloudin ohjelmien käytön. Arvostamme myös muita graafisen työn erityistaitoja, joita pääset mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään työssäsi. Sinulla on sujuva englannin ja suomen kielen taito.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nopeatempoiseen graafiseen työhön osana innokasta ja työhönsä sitoutunutta joukkoa, joka rakentaa yhdessä tulevaisuuden Tokmannia. Tiimissä pidämme huolta toisistamme ja olet tervetullut mukaan rentoon porukkaamme. Kasvava ja uudistuva pörssiyhtiömme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua monenlaisiin projekteihin.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja innostuit, niin hae meille töihin! Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaina 21.5. täyttämällä sähköinen hakulomake. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Varsta, p. 040 551 1103 keskiviikkona 15.5. klo 13-14 ja perjantaina 17.5. klo 13-14.

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää