Tuotesuunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Haemme Harvian Muuramen toimipisteeseen tuotesuunnittelijoita vastaamaan kiukaiden ja erilaisten saunoihin liittyvien tuotteiden suunnittelusta. Etsimme tiimimme vahvistukseksi uusia osaajia tuotesuunnittelijan itsenäiseen ja monipuoliseen tehtävään.

Tässä tehtävässä suunnittelupöydältäsi lähtevät visiot kulkevat protopajalta kansainväliseen tuotantoon. Olemme kokonaisvaltainen sauna- ja spa-yhtiö, joten myös sinun työpöydälläsi voivat olla niin kiukaat ja niiden lisävarusteet, eri saunatyyppeihin liittyvät ratkaisut höyrynkehittimistä infrapunaan kuin muut saunomisen tuotteet kiulusetistä turvakytkimiin. Brändejämme ovat Harvia, Sentio By Harvia, Sentiotec ja Almost Heaven Saunas.

Millaista työ on?

Tuotesuunnittelun osaajan pitää pystyä itsenäiseen työskentelyyn ja vetämään suunnitteluprojekteja alusta loppuun asti. Tehtävässä tehdään jatkuvaa yhteistyötä markkinoinnin, myynnin, tuotannon, oston ja työkaluvalmistuksen kanssa, joten on tärkeää kommunikoida sujuvasti eri tiimien välillä.

Tuotesuunnittelutiimillemme kuuluu laaja vastuualue. Eteen tulee monenlaisia haasteita, jotka on ratkaistava nopeasti. Arjessa tiimiltä saa aina apua. Tiukan palaverikulttuurin sijaan suosimme vapaamuotoista keskustelua ja sparrailua.

Mitä odotamme sinulta?

  • Koulutus ja työkokemus: Tehtävään ei ole erityistä koulutusvaatimusta, mutta insinööritason koulutus antaa tehtävään parhaat tekniset valmiudet. Voit olla vasta urasi alussa tai jo pidempään tuotesuunnittelua tehnyt ammattilainen.
  • Suunnitteluosaaminen: Aiempi kokemus esimerkiksi tulisijojen, puutuotteiden, valaisimien, sähkölaitteiden, elektroniikan, tai ohutlevytuotteiden suunnittelusta on etu. Eduksi on myös osaaminen 3D-pohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä. Suunnittelijamme käyttävät pääosin SolidWorksin ohjelmistoa.
    Suunnittelijat tekevät mallikappaleet ja prototyypit pääosin itse, joten käytännön kädentaidoista ja muotoilusilmästä on hyötyä. Suunnittelijan on olennaista ymmärtää tuotteiden valmistuksen kustannustehokkuus
  • Kielitaito: Kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelyn pitää onnistua suomen lisäksi myös englanniksi.

Kysy lisää ja hae paikkaa

Lisätietoja antaa tuotekehitys- ja laatujohtaja Timo Harvia (puh. 0207 464 051) 23.3.2020 klo 12-16 ja 30.3.2020 klo 12-16.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 5.4.2020 osoitteeseen rekry@harvia.fi otsikolla: Tuotesuunnittelija2020.

 

Lue koko ilmoitus