Uuden muotoilun yhdistys ry | Toiminnanjohtaja

Katso kaikki avoimet työpaikat

Uuden muotoilun yhdistys ry, Föreningen för Ny Design rf — Turku

Uuden muotoilun yhdistys etsii tuottajahenkistä muotoilijaa tai muotoiluhenkistä tuottajaa toiminnanjohtajakseen!

Uuden muotoilun yhdistys, eli UMY, on muotoilijoiden vuonna 2013 perustama ja ylläpitämä yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä Turun alueen muotoilutoimijoiden yhteistyötä ja kasvattaa niiden tunnettuutta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lisäksi yhdistys tuottaa muotoilutapahtumia, kuten vuosittain järjestettäviä Uuden muotoilun kevät- ja joulumarketteja, Turku Design Festivalia sekä koulutus ja verkostoitumistilaisuuksia jäsenilleen. Jäsenistöön kuuluu sekä muotoiluyrityksiä että muotoilusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä. Etsimme muotoilualasta ja kaupunkikulttuurista laajasti kiinnostunutta henkilöä toiminnanjohtajaksemme. Katsomme kokemuksen tapahtumatuotannosta, yhdistys- tai järjestötoiminnasta sekä kokemuksen apurahajärjestelmistä isoksi eduksi. Toiminnanjohtajana toimit puheenjohtajan oikeana kätenä sekä kontaktina jäsenten ja hallituksen välillä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa yhdistyksen viestintään liittyvät työtehtävät, joten tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi, mieluusti myös ruotsiksi. Toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin ja tietenkin myös yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Toiminnanjohtaja työskentelee noin 15 tuntia viikossa ja aikatauluttaa enimmäkseen itsenäisesti työnsä. Tavoitteena on tulevaisuudessa kasvattaa yhdistyksen ja samalla toiminnanjohtajan työmäärää. Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa kauniissa toimitilayhteisö Grundlagessa. Toimipiste on toiminnanjohtajan käytössä tarpeen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitteineen (CV ja/tai portfolio) otsikolla ”Haku / toiminnanjohtaja” osoitteeseen uudenmuotoilunyhdistys@gmail.com. Laskutusmahdollisuus katsotaan eduksi, mutta työtä voi tehdä myös verokortilla.

Kysymykset voi lähettää samaan osoitteeseen otsikolla ”Kysymys / toiminnanjohtaja”. Työ alkaa 1.1.2018 tai sovitusti alkuvuodesta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten älä aikaile!

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Iiris Adenius palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkkatasosta, ansaintalogiikasta…

Lue lisää